Η Μαρία Σάκκαρη ξεπέρασε το εμπόδιο της Καρολίνα Πλίσκοβα και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τα ημιτελικά του US Open.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (Νο 18) προκρίθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα της σε ημιτελικό Grand Slam αποκλείοντας τη φιναλίστ του 2016 (Νο4) με 2-0 σετ (6-4, 6-4) σε μόλις 88 λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως η Μαρία δεν έχει χρόνο να χαρεί για τη νίκη της επί της 29χρονης Τσέχας, καθώς τα ξημερώματα της Παρασκευής θα αντιμετωπίσει στους «4» το παιδί-θαύμα της Μεγάλης Βρετανίας, την Έμα Ραντουκάνου (Νο150), που έχει κάνει θαύματα στη Νέα Υόρκη.

Πιο συγκεκριμένα ο αγώνας της Σάκκαρη με την 18χρονη αντίπαλό της θα αρχίσει στις 03.30 (Eurosport 1) τα ξημερώματα της Παρασκευής και σε αυτόν η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα προσπαθήσει να γράψει ιστορία, παίρνοντας για πρώτη φορά στην καριέρα της την πρόκριση σε τελικό ενός τουρνουά Grand Slam.

Στις 02:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής θα ξεκινήσει ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στην Αρίνα Σαμπαλένκα (Νο 2) και τη Λέιλα Φερνάντες (Νο 73), ενώ θα ακολουθήσει η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με την Έμα Ραντουκάνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης