Η επιστροφή του στα κορτ εντός στα τέλη του ερχόμενου καλοκαιριού αποτελεί το μεγάλο στόχο του Ρότζερ Φέντερερ, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος με δηλώσεις του στο ελβετικό τηλεοπτικό δίκτυο «SRF».

Μιλώντας στο μέσο της πατρίδας του ο 40χρονος Φέντερερ υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι προετοιμάζεται για να μπορέσει να ξαναπαίξει τένις σε υψηλό επίπεδο το καλοκαίρι που έρχεται, αποφεύγοντας να πει σε ποια διοργάνωση σκοπεύει να κάνει το ντεμπούτο του μετά την πολύμηνη απουσία του λόγω του χειρουργείου στο γόνατό του (έπαιξε για τελευταία φορά στο Wimbledon του 2021).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, θέτοντας ως χρονικό όριο το τέλος του καλοκαιριού, σημαίνει ότι ο «King Roger» θα καταβάλλει προσπάθεια έτσι ώστε να δώσει το παρόν στο US Open της Νέας Υόρκης, αλλά και στα επόμενα κορυφαία τουρνουά που θ΄ ακολουθήσουν έως το τέλος του έτους.

«Η μαγνητική που έκανα πριν από λίγες εβδομάδες ήταν αρκετά καλή κι αυτό με κάνει να αισθάνομαι υπέροχα. Όσον αφορά το πλάνο της επιστροφής μου, δουλεύουμε για να μπορέσω να παίξω σε τουρνουά προς το τέλος του καλοκαιριού ή στις αρχές του φθινοπώρου», τόνισε ο Φέντερερ.

Όπως όλα δείχνουν δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στο αγαπημένο του Wimbledon, αλλά θα προσπαθήσει να επιστρέψει και ν΄ αγωνιστεί στο τελευταίο major της χρονιάς, που είναι προγραμματισμένο για τις αρχές Σεπτεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης