Σε αναβολή οδηγήθηκε ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, για το Challenge Cup βόλεϊ ανδρών, ο οποίος θα διεξαχθεί τελικά την Πέμπτη στις 14:30, μετά τα όσα συνέβησαν απόψε στο κλειστό του Αγίου Θωμά, λίγο πριν την έναρξη του ματς.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου μία ώρα πριν το πρώτο σερβίς της αναμέτρησης, επικράτησε ένταση στο κλειστό του Αγίου Θωμά, όταν κάποιοι οπαδοί προσπάθησαν να εισέλθουν στο κλειστό χωρίς εισιτήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία τότε έκανε χρήση δακρυγόνων για να τους απομακρύνει, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα στο κλειστό του Αγίου Θωμά να γίνει αποπνικτική.

Έτσι οι αποστολές των δύο ομάδων επέστρεψαν στα αποδυτήρια, ενώ οι υπόλοιποι που ήταν εντός του κλειστού (φίλαθλοι και δημοσιογράφοι) βγήκαν έξω από αυτό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τα επεισόδια οκτώ οπαδοί του Παναθηναϊκού τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία διέταξε την εκκένωση του κλειστού του Αγίου Θωμά, ενώ αργότερα αποφασίστηκε να γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Λίγη ώρα αργότερα οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και παρατηρητής συμφώνησαν να αναβληθεί η αναμέτρηση και να γίνει το μεσημέρι της Πέμπτης (16/2, 14:30) εκ νέου στον Άγιο Θωμά, κεκλεισμένων των θυρών, με την CEV να δίνει και αυτή το «ΟΚ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ότι αυτή η ώρα επιλέχθηκε γιατί το απόγευμα (19.30) παίζει η ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου με τον Ερμή Σχηματαρίου.

 

Πηγή video: sportal.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης