Πολύ μεγάλη νίκη-πρόκριση, που τον έφερε στις οκτώ καλύτερες ομάδες του εφετινού Κυπέλλου Ελλάδας, σημείωσε ο Άρης, που επικράτησε στο κλειστό της Μίκρας με 3-2 σετ (25-22, 15-25, 20-25, 25-21, 15-13) του Αριστοτέλη Σκύδρας.

Με τη λήξη της αναμέτρησης οι αθλητές και το προπονητικό επιτελείο φωτογραφήθηκαν με το πανό που υπήρχε στο γήπεδο με τον Άλκη Καμπανό και αφιέρωσαν την πρόκριση στη μνήμη του αδικοχαμένου φοιτητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «κίτρινοι» θα είναι η μοναδική παρουσία από την Pre League στα προημιτελικά, θα μπουν δε στην κλήρωση της Πέμπτης (2/2, 12:00) μαζί με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Μίλωνα, Φοίνικα Σύρου, Κηφισιά και Άθλο Ορεστιάδας.

Με όποια ομάδα και αν κληρωθεί, ο Άρης θα είναι γηπεδούχος ως σύλλογος που αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία.

Στο τάι μπρέικ, όπου και κρίθηκε ο αγώνας, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και προηγήθηκαν με 13-9. Η Σκύδρα μείωσε στον πόντο, με τα σερβίς του Σαρικεΐσογλου να δημιουργούν προβλήματα στην υποδοχή του Άρη, με τον Αραούχο όμως να παίρνει το side out για το 14-12. Ο Τόρες μείωσε σε 14-13, όμως ο Αραούχο μετά από φάση διαρκείας διαμόρφωσε το 15-13.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν γίνεται να μην αφιερωθεί στον Άλκη και αυτό που έγραψα, είναι, να μην μείνουμε στα ευχολόγια. Ήρθε η ώρα για πράξεις. Δεν γίνεται ένας παίκτης μου να μην μπορεί να φοράει το μπουφάν του Άρη στο δρόμο γιατί μπορεί να τον πειράξουν», δήλωσε ο προπονητής της νικήτριας ομάδας, Χρήστος Πάτρας.

«Στόχος μας είναι τα πλέι οφ της Pre League και τώρα προκριθήκαμε στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Τα μπάτζετ των ομάδων είναι μεγάλα στη Volley League, ο Άρης έχει χρόνια να ζήσει κάτι τέτοιο και μακάρι να είναι το ερέθισμα και για το κόσμο και για όσους ασχολούνται. Χρειαζόμαστε βοήθεια, η φανέλα του Άρη είναι βαριά. Δεν είμαστε μπάσκετ και ποδόσφαιρο αλλά το βόλεϊ πρέπει να είναι εκεί που του αρμόζει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης