Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ εξασφάλισε κατ΄ουσίαν την πρόκριση στους «16» του European Cup ανδρών, καθώς επιβλήθηκε 37-19 (ημίχρονο 18-11) της Πρίστινα στην αίθουσα «Γ. Κασσιμάτης» του ΟΑΚΑ, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης.

Η Ένωση χρειάστηκε περίπου ένα δεκάλεπτο για να «ξεσκουριάσει» από την αγωνιστική απραξία δύο μηνών, αλλά στη συνέχεια δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβάλλει την ανωτερότητά της απέναντι στην ομάδα από το Κόσοβο και να φτάσει στη νίκη, και μάλιστα με διαφορά ασφαλείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ρεβάνς θα γίνει την Κυριακή (20/12, 19:00), ξανά στο «Γ. Κασσιμάτης», με τον «Δικέφαλο» να καλείται να «σφραγίσει» την πρόκριση στους «16».

ΑΕΚ (Δημητρούλιας): Μπάουερ, Αραμπατζής 6, Τζηράς 7, Δομπρής, Λέμος 4, Νικολαΐδης 1, Ρέινα 1, Κοσάνοβιτς, Μυλωνάς, Πλάθα, Φλορίδο 4, Παπαδιονυσίου 3, Αραπακόπουλος 1, Καλόμοιρος 1, Μπουνέτα 2, Κεδέρης 7.

Πρίστινα (Καμπάσι): Μπεκιράι, Ραμαντάνι 2, Ντουγκόλι, Κουλέτα, Αμπάζι 1, Μπαϊκινόφτσι 1, Γκιούκα, Σαμπάνι, Κούρι, Σούλα 3, Αντέμι, Αγκούσι, Κιούνι, Μπεσίρι 6, Βισόκα, Μουσταφά 6.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης