Στο Ηράκλειο έφθασε σήμερα το βράδυ η αποστολή του Ολυμπιακού, γνωρίζοντας την αποθέωση από φιλάθλους της.

Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» βρέθηκαν στο Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» για να καλωσορίσουν τους νταμπλούχους Ελλάδας αλλά και να τους ντοπάρουν ψυχολογικά, ενόψει της αυριανής «μάχης» τους με τον Εργοτέλη στο «Παγκρήτιο».

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, δούλεψε πολύ σε ζητήματα τακτικής.

Ο «Μπόσκο» ζήτησε από τους παίκτες του να πιέσουν τα χαφ της ομάδας του Ηρακλείου, προκειμένου να μην καταφέρουν να κάνουν το παιχνίδι τους.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού παρακολούθησαν επίσης και βίντεο, όπου ο Μπάντοβιτς τούς έδειξε και ανέλυσε τα δυνατά αλλά ευάλωτα σημεία των «κιτρινόμαυρων».

Εν τω μεταξύ ανακοίνωση, με την οποία προτρέπει τους οπαδούς της να μην ταξιδέψουν στην Κρήτη, λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεως φιλάθλων εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι δεν θα παραλάβει εισιτήρια, σύμφωνα και με την Υπουργική απόφαση για την απαγόρευση των μετακινήσεων φιλάθλων, για τον εκτός έδρας αγώνα που θα γίνει αύριο, Σάββατο 20/2, στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Προκειμένου λοιπόν να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, και παράλληλα η όποια δημιουργία πιθανών προβλημάτων, παρακαλούνται όσοι από τους φιλάθλους της ομάδας μας ήθελαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, να μην ταξιδέψουν στο Ηράκλειο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης