Σε δήλωσή του που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Κώστας Παναγόπουλος αναφέρει ότι στηρίζει την πρωτοβουλία του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για την αιμοδοσία και τονίζει ότι ξεπερνά τα όρια της γελοιότητας κάθε επίθεση σε στελέχη του, όπως κατά του γενικού γραμματέα Βασίλη Σεβαστή.

Η δήλωση του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο ΣΕΓΑΣ στηρίζει την πρωτοβουλία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού για την αιμοδοσία, όπως άλλωστε είναι γνωστό, έχοντας αποστείλει στις ΕΑΣ και τα Σωματεία του το σχετικό υλικό, δημοσιεύοντας το στην ιστοσελίδα του και προτρέποντας όλους να συμμετάσχουν.

Οποιαδήποτε αναφορά στο αντίθετο και πολύ περισσότερο οποιαδήποτε επίθεση σε στελέχη της Ομοσπονδίας, όπως αυτή στο Γενικό Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή, ξεπερνά τα όρια της γελοιότητας.

Στον ΣΕΓΑΣ προτεραιότητα μας, στη δύσκολη για όλους αυτή περίοδο, δεν είναι μόνο η στήριξη σωματείων, αθλητών και προπονητών και ο επαναπρογραμματισμός, ανάλογα με τα υγειονομικά δεδομένα, ώστε να υπάρξει αγωνιστική δραστηριότητα, αλλά και η προστασία της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κώστας Παναγόπουλος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης