Στον ισχυρισμό ότι ο Ραούλ Μπράβο έδωσε την εντολή για τη δολοφονική επίθεση στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς προχώρησε μία εφημερίδα στη Σερβία.

Πιο συγκεκριμένα, η «telegraf.rs» αναφέρει ότι ο παλαίμαχος Ισπανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή ως εγκέφαλος κυκλώματος στημένων αγώνων ποδοσφαίρου, είναι αυτός που ενδεχομένως κρύβεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του Σέρβου, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό από το 2007 ως το 2009.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ρεπορτάζ επικαλείται ανεπίσημες πηγές τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Σερβία και ήδη έχει αναπαραχθεί από πολλά Μέσα της βαλκανικής χώρας.

Μάλιστα σε αυτό επισημαίνεται ότι ο ίδιος ο Κοβάσεβιτς ήταν αυτός που «έδωσε» το όνομα του Ραούλ Μπράβο στις αστυνομικές αρχές. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σχετικό δημοσίευμα γίνεται εκτενής αναφορά στις περιπέτειες που είχε με τη δικαιοσύνη τους τελευταίους μήνες ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος είχε συλληφθεί στην Ισπανία ως εγκέφαλος σε κύκλωμα στημένων παιχνιδιών.

Όπως σημειώνουν οι Σέρβοι, ο Κοβάσεβιτς έδωσε πληροφορίες για τη δράση του πρώην συμπαίκτη του (ο οποίος είναι γνωστό ότι συνελήφθη ως εγκέφαλος οργάνωσης που έστηνε ματς) σε κάποιον Ισπανό, χωρίς να γνωρίζει ότι θα μπορούσε να τον βάλει σε μπελάδες.

Το ρεπορτάζ αναπαράγει και η ιστοσελίδα Blic αναφέροντας: «Υπάρχουν πολλές ιστορίες, οι οποίες ανεπίσημα ακούγονται σχετικά με το παρασκήνιο της επίθεσης στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Μια από αυτές σύμφωνα με την telegraf.rs, σχετίζεται άμεσα ο Ραούλ Μπράβο, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό από το 2007 έως το 2009.

Ο Μπράβο είναι ένας από τους 11 συλληφθέντες από την ισπανική αστυνομία για κύκλωμα στημένων αγώνων, διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος, μαζί με τον αρχηγό της Βαγιαδολίδ, Μπόρχα Φερντάντεζ και τους Σαμουέλ Σάιθ και Αουγκοστίν Λάσος. Ο Κοβάσεβιτς ήξερε το παρασκήνιο όλης αυτής της ιστορίας, καθώς ήταν συμπαίκτης του Μπράβο και στην Ισπανία για εννέα χρόνια.

Αυτός αποκάλυψε τις ενέργειες του Μπράβο σε κάποιον στην Ισπανία, άθελά του και οι Αρχές κατάφεραν να φτάσουν στις συλλήψεις. Ο Ισπανός προσωπικά διέταξε την επίθεση στον Κοβάσεβιτς, κάτι που κανείς στον Ολυμπιακό δεν θέλει να πιστέψει καθώς οι δυο παίκτες είχαν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους».

Υπενθυμίζεται ότι ο παλαίμαχος Σέρβος στράικερ το βράδυ της 7ης Ιανουαρίου δέχτηκε ένοπλη επίθεση από άγνωστο άνδρα στη Γλυφάδα.

Ο δράστης είχε στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι του Κοβάσεβιτς και όταν τον είδε, βγήκε από το αυτοκίνητό του, μάρκας smart και τον πυροβόλησε, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε αυτό και τράπηκε σε φυγή.

Ευτυχώς ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού δεν τραυματίστηκε από τα πυρά, καθώς ενστικτωδώς έπεσε στο έδαφος για να προστατευτεί.

Λίγο αργότερα το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο δράστης, εντοπίστηκε καμένο, σε έκταση κοντά στο γκολφ της Γλυφάδας.

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης