Θρήνος για τον Φερνάντο Σάντος - Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 4 Απριλίου 2020, 19:22
Θρήνος για τον Φερνάντο Σάντος - Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Φερνάντο Σάντος, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής μας ομάδας.

Η Μαρία ντε Λούρντες Σάντος απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών με την είδηση του θανάτου της να επιβεβαιώνει και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας, η οποία εξέφρασε και τα συλλυπητήριά της στον προπονητή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας.

«Με βαθιά οδύνη ενημερωθήκαμε για τον θάνατο της Μαρία ντε Λούρντες Φερνάντες Σάντος, μητέρα του εθνικού μας εκλέκτορα Φερνάντο Σάντος.

Γνωρίζουμε την βαθιά σχέση εκτίμησης, λατρείας και αγάπης που τους συνέδεε και την βαθιά λύπη που δημιουργεί η απώλειά της σε όλη την οικογένεια του, σε φίλους και συνεργάτες.

Έχοντας υπάρξει μάρτυρες της μόνιμης αφοσίωσης του σε αυτήν, αλλά κυρίως τους τελευταίους μήνες της ασθένειάς της, του αφήνουμε έναν ειλικρινή, αν και ανεπαρκή, έπαινο για τη στάση του.

Ολόκληρη η ποδοσφαιρική ομοσπονδία στέλνει τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια και μία μεγάλη φιλική αγκαλιά στον Φερνάντο Σάντος», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 4 Απριλίου 2020, 19:29