Δίχως τον Σέιν Λάρκιν θα παραταχθεί η Εθνική Τουρκίας στο Προολυμπιακό Τουρνουά της Βικτόρια. Ο πόιντ γκαρντ της πρωταθλήτριας Ευρώπης Αναντολού Εφές δεν θα ακολουθήσει την αποστολή, λόγω τραυματισμού (κήλη δίσκου), με την Ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας να επιβεβαιώνει την απουσία του.

«Ο Σέιν Λάρκιν δεν θα είναι στην Εθνική Ομάδα, η οποία θα ταξιδέψει στη Βικτόρια του Καναδά για το Προολυμπιακό της FIBA, λόγω τραυματισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λάρκιν, ο οποίος τραυματίστηκε στον τρίτο αγώνα της σειράς των τελικών του τουρκικού πρωταθλήματος μεταξύ Αναντολού Εφές και Φενερμπαχτσέ, ενσωματώθηκε στην Εθνική και μπήκε στις προπονήσεις από τη Δευτέρα 21 Ιουνίου. Αποχώρησε όμως λόγω μίας κήλης στο δίσκο, όπως αποκάλυψε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να παραστεί στο Προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί μεταξύ 29 Ιουνίου και 4 Ιουλίου, σύμφωνα με την αξιολόγηση του Συμβουλίου Υγείας TBF», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Ομοσπονδία.

H Τουρκία βρίσκεται στον Β’ όμιλο μαζί με την Ουρουγουάη και την Τσεχία, ενώ στον Α’ βρίσκονται Καναδάς, Ελλάδα και Κίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης