Με τον Τζέισον Τέιτουμ να πραγματοποιεί τρομερό ματς οι Σέλτικς «λύγισαν» τους Σίξερς τα ξημερώματα της Τετάρτης με 126-117 στο εναρκτήριο παιχνίδι της νέας σεζόν του NBA.

Όπως αναμενόταν το εναρκτήριο παιχνίδι της νέας σεζόν του NBA ήταν από το ξεκίνημά του ντέρμπι, με τον Μάρκους Σμαρτ να ανοίξει τον λογαριασμό για την φετινή σεζόν και τον Τζέιμς Χάρντεν να παίρνει «φωτιά» από νωρίς ολοκληρώνοντας το πρώτο δωδεκάλεπτο με 16 πόντους, δίνοντας προβάδισμα πέντε πόντων στους Σίξερς (24-29).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Στο δεύτερο δωδεκάλεπτο οι Σέλτικς έσφιξαν την άμυνά τους, ο Τζέιλεν Μπράουν άρχισε να ανεβάζει την απόδοσή του (18 πόντοι), ο Τέιτουμ πρόσφερε σταθερότητα (16 πόντους, 4 ριμπάουντ), όμως οι Σίξερς άρχισαν να «βομβαρδίζουν» από την περιφέρεια, με τον Τομπάιας Χάρις (14 πόντους, 3/4 τρίποντα), με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο ισόπαλες με 63-63.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τρίτο δωδεκάλεπτο οι «Κέλτες» με τον Τζέισον Τέιτουμ να παίρνει… φωτιά (17 πόντοι στην τρίτη περίοδο), πάτησαν γκάζι και άφησαν τους Σίξερς στο -10 (98-88), αφού ο Ζοέλ Εμπίιντ δεν μπορούσε να μπει στο κλίμα του αγώνα, με τον Τζέιμς Χάρντεν να τραβάει το… κουπί για την ομάδα του Ντοκ Ρίβερς.

Οι Σέλτικς στο τέταρτο δωδεκάλεπτο διαχειρίστηκαν το υπέρ τους προβάδισμα, αυξάνοντας μάλιστα την διαφορά τους ακόμη και στο +15 (120-110), «γράφοντας» την πρώτη νίκη της σεζόν στο ντεμπούτο του Τζο Μαζούλα ως head coach των «Κελτών», με το τελικό 126-117 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

O Τζέισον Τέιτουμ με 35 πόντους, 12 ριμπάουντ και 4 ασίστ ηγήθηκε των Σέλτικς, με τον Τζέιλεν Μπράουν να πραγματοποιεί επίσης εξαιρετική εμφάνιση με 35 πόντους, ενώ από τους ηττημένους Σίξερς ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 35 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ ο Ζοέλ Εμπίιντ ολοκλήρωσε το ματς με 26 πόντους και 15 ριμπάουντ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: sdna.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης