Οι πρόσφατες δηλώσεις του Ερίκ Αμπιντάλ για τα όσα συνέβαιναν επί ημερών Ερνέστο Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα, εξακολουθούν να προκαλούν αντιδράσεις.

Και ειδικά, μετά την σχετική τοποθέτηση του Λιονέλ Μέσι, η «διαμάχη» αυτή, διατηρείται στα πρωτοσέλιδα των ισπανικών -και όχι μόνον- εφημερίδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέση στο θέμα, πήρε και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και των Καταλανών, Ριβάλντο, o oποίος δήλωσε: «Η αντίδραση του Μέσι, μέσω της οποίας επέκρινε τον Αμπιντάλ, μου φαίνεται φυσιολογική. Ο Μέσι έχει κάθε δικαίωμα να είναι θυμωμένος με τον Αμπιντάλ, για τον τρόπο που παραπονέθηκε σχετικά με τον επαγγελματισμό ορισμένων παικτών στην προπόνηση, ειδικά όταν δεν έχει αναφέρει συγκεκριμένα ονόματα.

Έθεσε υπό αμφισβήτηση όλη την ομάδα. Είναι δύσκολο να μιλήσουμε γι ‘αυτό, όσοι είμαστε απ΄ έξω, αλλά ο Μέσι προσπάθησε απλά να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την ομάδα και να διατηρήσει την φήμη του.

Ο Αμπιντάλ ήταν αφελής, όταν είπε κάτι τέτοιο σε μια συνέντευξη, που φυσικά θα είχε μεγάλο αντίκτυπο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αναγκάζοντας τον Μέσι ν΄ αντιδράσει. Αυτό το πρόβλημα, πρέπει να επιλυθεί εσωτερικά. Ο Αμπιντάλ δεν το έκανε με δόλο, αλλά τελικά έβλαψε τον σύλλογο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είναι γνωστό, ο Αμπιντάλ, νυν τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, είχε δικαιολογήσει την απόλυση του Βαλβέρδε, εξηγώντας ότι «πολλοί παίκτες δεν ήταν ικανοποιημένοι και δεν δούλευαν πολύ».

Η αντίδραση του Λιονέλ Μέσι ήταν άμεση με ανάρτηση στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, όπου ανέφερε: «Ειλικρινά δεν μου αρέσει να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά πιστεύω ότι όλοι πρέπει να είναι υπεύθυνοι για το έργο τους και να αναλάβουν την ευθύνη για τις αποφάσεις τους.

Οι παίκτες, για αυτό που συμβαίνει στο γήπεδο. Οι ιθύνοντες πρέπει επίσης να αναλάβουν τις ευθύνες τους και για τις αποφάσεις που παίρνουν. Νομίζω ότι όταν μιλάμε για παίκτες, θα πρέπει να δώσουμε ονόματα επειδή διαφορετικά, συκοφαντούμε όλους και τροφοδοτούμε φήμες που δεν είναι αληθείς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης