Η Γιουβέντους πρέπει να παίξει καλά και να έχει λίγη παραπάνω… τύχη για να κερδίσει τον δεύτερο ημιτελικό του Κύπελλο Ιταλίας κόντρα στην Ίντερ την Τετάρτη (26/4) μετά την ισοπαλία 1-1 στο Τορίνο, όπως τόνισε ο προπονητής της «Βέκια Σινιόρα» Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Στον τελικό της περσινής σεζόν, η «Γιούβε» έχασε με 4-2 από την Ίντερ στην παράταση και αυτή τη φορά οι «μπιανκονέρι» θέλουν να πάρουν το… αίμα τους πίσω. «Πρέπει να προετοιμαστούμε με ηρεμία και μεγάλη επιθυμία για… εκδίκηση, για να φτάσουμε σε έναν σημαντικό στόχο όπως είναι ο τελικός του Coppa Italia.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν είμαστε καλοί και τυχεροί θα τα καταφέρουμε, διαφορετικά θα χειροκροτήσουμε την Ίντερ» τόνισε ο Αλέγκρι στους δημοσιογράφους την Τρίτη (25/4) και πρόσθεσε: «Αύριο πρέπει να είναι ένα ήρεμο παιχνίδι, ελπίζω να κυλήσουν όλα ομαλά γιατί στο τέλος είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου».

Αναλύοντας τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του, ο τεχνικός της Γιουβέντους υπογράμμισε πως ο Πολ Πογκμπά θα είναι διαθέσιμος εναντίον της Ίντερ, αλλά ο επιθετικός Μόιζ Κιν έμεινε εκτός λόγω μυϊκών προβλημάτων.

«Ο Κιν είναι σίγουρα εκτός, ελπίζουμε να τον έχουμε πίσω σε περίπου δέκα ημέρες. Μεταξύ Μίλικ, Κιέζα και Ντι Μαρία θα αποφασίσω αύριο αν μπορούν να παίξουν μαζί και οι τρεις ή μόνο δύο, γιατί θα χρειαστεί να έχουμε κι επιλογές για τον πάγκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην άμυνα που θα αποφασίσω αύριο, ο Περίν (σ.σ. αναπληρωματικός γκολκίπερ) θα παίξει σίγουρα. Σήμερα Βλάχοβιτς είχε ένα διάστρεμμα στον αστράγαλο στην προπόνηση και είναι απίθανο να παίξει». Ο Αλέγκρι «ντρίμπλαρε» στη συνέχεια τις ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον του, λέγοντας ότι ήταν επικεντρωμένος στο να τελειώσει αυτή τη σεζόν σε υψηλό επίπεδο.

«Πρέπει να σκεφτούμε να τελειώσουμε καλά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αλλά πρέπει να έχουμε ξεκάθαρες ιδέες για την επόμενη σεζόν, είμαστε ενάμιση μήνα από το τέλος της σεζόν και η Γιουβέντους πρέπει να σχεδιάσει το μέλλον με όλη την επιθυμία και ηρεμία γνωρίζοντας ότι πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης