Η Μάντσεστερ Σίτι, φαίνεται πως θα είναι η «μεγάλη νικήτρια» στην «μάχη με την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης, για την απόκτηση του Ερλινγκ Χάαλαντ. Ο 21χρονος διεθνής Νορβηγός επιθετικός της Ντόρτμουντ, αντιμετωπίζει στην παρούσα φάση προβλήματα τραυματισμών, όμως έχει φροντίσει να δώσει τα… διαπιστευτήρια του, με 23 γκολ και έξι ασίστ σε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Αναζητώντας έναν επιθετικό διεθνούς εμβέλειας για να αντικαταστήσει τον Σέρχιο Αγουέρο, η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται, στην πραγματικότητα, να έχει γυρίσει την… πλάτη στον Χάρι Κέιν και να έχει στραφεί -σχεδόν- αποκλειστικά στον Χάαλαντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Dailymail», οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι, είναι έτοιμη να εκπληρώσει όλες τις προϋποθέσεις για να οριστικοποιήσει την μεταγραφή και ο Νορβηγός άσος, δεν είναι αντίθετος στην ιδέα να ενταχθεί στους κυρίαρχους της Premier League. Στο πλαίσιο αυτό, οι «πολίτες» θα πρέπει να καταβάλουν την ρήτρα αποδέσμευσης του πρώην παίκτη της Σάλτσμπουργκ, που βρίσκεται στα 75 εκατομμύρια ευρώ και να επισημοποιήσουν την συμφωνία με τον κορυφαίο επιθετικό.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας, η «παράδοση Χάαλαντ» στην Μάντσεστερ Σίτι, θα συνεχισθεί μετά από αρκετά χρόνια, δεδομένου ότι ο πατέρας του Ερλινγκ, Αλφι, αγωνίσθηκε τρία χρόνια στους Citizens μετά την αποχώρησή του από την Λιντς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης