H πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν Μονάχου κυριάρχησε στα βραβεία των κορυφαίων της χρονιάς στο Champions League.

Πιο συγκεκριμένα, στις τρεις από τις τέσσερις κατηγορίες των κορυφαίων παικτών πρώτευσαν παίκτες των Βαυαρών, καθώς καλύτερος τερματοφύλακας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αναδείχθηκε ο Νόιερ, καλύτερος αμυντικός ο Κίμιχ και καλύτερος επιθετικός ο Λεβαντόφσκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το απόλυτο των Γερμανών «έσπασε» ο Κέβιν Ντε Μπρόινε της Μάντσεστερ Σίτι, που ανακηρύχθηκε κορυφαίος μέσος της διοργάνωσης.

Μάλιστα καλύτερος προπονητής για την σεζόν 2019/2020 επιλέχθηκε ο τεχνικός της Μπάγερν, Χανς-Ντίτερ Φλικ, ο οποίος οδήγησε τους Βαυαρούς στην κατάκτηση του Champions League, αλλά και στο νταμπλ Γερμανίας.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Μάνουελ Νόιερ

Η UEFA τον χαρακτηρίζει «τοίχο». Και ήταν ο ιδανικός υπερασπιστής της εστίας της Μπάγερν Μονάχου. Ο Μάνουελ Νόιερ βραβεύτηκε ως ο καλύτερος τερματοφύλακας της χρονιάς στο Champions League, συμβάλλοντας σημαντικά στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Ζόσουα Κίμιχ

Ο Γερμανός αμυντικός αναδείχθηκε κορυφαίος της σεζόν, όντας βασικός και αναντικατάστατος για τους «Βαυαρούς». Η σπουδαία και «γεμάτη» συνεισφορά στην τρομερή πορεία της Μπάγερν Μονάχου για την κατάκτηση του Champions League, τον έφερε στην πρώτη θέση των αμυντικών της περασμένης σεζόν.

ΜΕΣΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Κέβιν Ντε Μπρόινε

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αναδείχθηκε Μέσος της χρονιάς. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, ήταν ο κινητήριος μοχλός της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα που έφτασε μέχρι τους «8» του Champions League.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης