Δύο χρόνια μετά την παραίτησή του από τη θέση τού διοικητικού συμβουλίου της Μπάγερν Μονάχου, όταν είχε δώσει τη θέση του στον Όλιβερ Καν, ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε επιστρέφει στον βαυαρικό σύλλογο. 

Ο νικητής της Χρυσής Μπάλας το 1980 και το 1981 και του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1975 και 1976 ορίστηκε ως νέο μέλος του εποπτικού συμβουλίου των Βαυαρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε ως μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου μας. Είναι μια από τις μεγάλες προσωπικότητες στην ιστορία του συλλόγου μας, όλοι γνωρίζουν τα πλεονεκτήματά του. Η εμπειρία του, η εξειδίκευσή του και το διεθνές δίκτυό του θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ, ώστε η Μπάγερν να συνεχίσει να είναι επιτυχημένη στο μέλλον», ανέφερε ο πρόεδρος Χέρμπερτ Χάινερ.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το εποπτικό συμβούλιο για την εμπιστοσύνη του και ανυπομονώ να στηρίξω την Μπάγερν σε αυτήν την περίπτωση στο μέλλον. Ήμουν πολύ τυχερός και τιμή μου που γιορτάζω πολλές επιτυχίες με αυτόν τον σύλλογο, οπότε είμαι χαρούμενος που ικανοποιώ το αίτημα του διοικητικού συμβουλίου», δήλωσε ο θρυλικός 67χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης