Η προ ημερών ήττα της Μπάγερν Μονάχου από τη Χόφενχαϊμ, αποδείχθηκε απλά μία κακή… παρένθεση για τους Βαυαρούς, καθώς το βράδυ της Τετάρτης επικράτησαν με 3-2 της Ντόρτμουντ στο «Allianz Arena» και κατέκτησαν το Super Cup Γερμανίας.

Αυτό ήταν το 5ο τρόπαιο για την ομάδα του Χάνσι Φλικ σε διάστημα 107 ημέρων, μετά την κατάκτηση της Bundesliga, του γερμανικού Κυπέλλου, του Champions League και του Super Cup Ευρώπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παίκτες της Μπάγερν μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο από το ξεκίνημα του αγώνα και προηγήθηκαν 2-0 με τα γκολ των Τολισό (18′) και Μίλερ (32′).

Οι Βεστφαλοί, ωστόσο, είχαν τις… απαντήσεις και αφού μείωσαν αρχικά με τον Μπραντ στο 39′, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 55′, με υπέροχο γκολ του Χάαλαντ.

Η τελευταία… λέξη ωστόσο, ανήκε και πάλι στη Μπάγερν και δη στον Τζόσουα Κίμιχ, ο οποίος στο 82′ υποδέχθηκε εξαιρετικά την ασίστ από τον Λεβαντόφσκι μέσα στην περιοχή και με διπλή προσπάθεια παραβίασε για τρίτη φορά την εστία της Ντόρτμουντ, χαρίζοντας το Super Cup στον βαυαρικό σύλλογο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης