Ο ατζέντης του Γκάρεθ Μπέιλ, Τζόναθαν Μπάρνετ, δήλωσε πως η μετακίνηση του 31χρονου Ουαλού επιθετικού στην Τότεναμ, είναι… κοντά στην ολοκλήρωσή της, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρείται τελειωμένη.

Την ώρα που απομένουν μόνο τα τυπικά για να δώσουν τα χέρια οι Λονδρέζοι και η Ρεάλ Μαδρίτης για τη μετακίνηση του αριστερού μπακ Σέρχιο Ρεγκιλόν από την ισπανική στην αγγλική ομάδα έναντι 30.000.000 ευρώ, η περίπτωση του Ουαλού άσου δεν είναι και τόσο… εύκολη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, ο Τζόναθαν Μπάρνετ δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP: «Είναι κοντά, αλλά δεν έχει τελειώσει. Πρόκειται για περίπλοκες διαπραγματεύεις».

Οι εκπρόσωποι του Ουαλού συζητούν και με άλλους συλλόγους της Premier League, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει πει ακόμη το οριστικό «ναι» για την παραχώρησή του. Στο… παιχνίδι μπορεί να μπει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού αν και έχει ως βασικό στόχο την απόκτηση του Άγγλου διεθνούς, Τζέιντον Σάντσο της Ντόρτμουντ, αν οι διαπραγματεύσεις με τον τελευταίο «ναυαγήσουν», τότε θα στραφεί στον Γκάρεθ Μπέιλ.

Από τη μία, λοιπόν είναι δεδομένη η επιθυμία του Γκάρεθ Μπέιλ να επιστρέψει στην Τότεναμ, τον σύλλογο όπου πέρασε έξι σεζόν της καριέρας του, από το 2007 μέχρι το 2013.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη πλευρά, πριν από λίγες ημέρες, ο Μπέιλ είχε δηλώσει στο «Sky Sports News» πως θα εξέταζε την περίπτωση μετακίνησής του Premier League αν η Ρεάλ Μαδρίτης τον αφήσει να φύγει και πως είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είτε ως δανεικός είτε με μόνιμη μετακίνηση.

Χωρίς το «ναι» της «βασίλισσας» πάντως, η επιθυμία του Γκάρεθ Μπέιλ να επιστρέψει στο αγγλικό πρωτάθλημα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ρεάλ έχει… πατήσει ήδη το κουμπί «delete» για τον Γκάρεθ Μπέιλ, την ώρα που τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η φανέλα του Ουαλού έχει αποσυρθεί από όλες τις «μπουτίκ» της «βασίλισσας» στη Μαδρίτη. Δεν υπάρχουν πλέον φωτογραφίες του ή αναφορές στους λογαριασμούς της Ρεάλ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Δεν συμμετέχει στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης. Βέβαια, ο Μπέιλ επέστρεψε με τραυματισμό στο γόνατο από τις διεθνείς υποχρεώσεις του και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο του ισπανικού συλλόγου. Η Ρεάλ έχει στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς τα έξω πως ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν έχει μέλλον στο σύλλογο, ένα μήνυμα βέβαια που ήταν ήδη σαφές από το γεγονός πως ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν τον χρησιμοποιούσε.

Η Ρεάλ θέλει να ξεφορτωθεί τους υπέρογκους μισθούς που καλείται να δαπανά για τον Μπέιλ, οι οποίοι ανέρχονται σε 500.000-600.000 λίρες την εβδομάδα! Το ερώτημα που γεννάται είναι αν η Τότεναμ έχει την οικονομική άνεση να πληρώνει τον Ουαλό!

Αντέχουν οι «Σπερς» να δίνουν έστω και 250.000-300.000 λίρες την εβδομάδα για έναν 31χρονο παίκτη, ακόμη και στην περίπτωση που η Ρεάλ Μαδρίτης δεχτεί να πληρώνει εκείνη τους μισθούς του κατά το ήμισυ στη συμφωνία της με την ομάδα του Λονδίνου;

Όλα αυτά είχε στο μυαλό του ο ατζέντης του Μπέιλ, Τζόναθαν Μπάρνετ, όταν δήλωνε στο γαλλικό πρακτορείο AFP πως «οι διαπραγματεύσεις είναι περίπλοκες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης