Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα έρθει την ερχόμενη Τρίτη στο «Καραϊσκάκη» η Ατλέτικο, καθώς κατάφερε να επικρατήσει της Ρεάλ, στο μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης, που διεξήχθη το Σάββατο στο «Μπερναμπέου».

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ επικράτησε με 2-1 σκορ της «βασίλισσας», για την 3η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν και βύθισε ακόμη περισσότερο την άσπονδη συμπολιτισσά της.

Τα γκολ της Ατλέτικο πέτυχαν οι Τιάγκο (10΄), Αρντά Τουράν (76΄), ενώ η Ρεάλ είχε ισοφαρίσει με πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 26΄.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα (77′ Βαράν), Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Φάμπιο Κοεντράο, Κρόος, Μόντριτς, Χάμες Ροντρίγκες, Μπέιλ (72′ Ίσκο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (63′ Χαβιέρ Ερνάντες).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Μογιά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Σικέιρα, Γκάμπι (61′ Αρντά Τουράν), Τιάγκο Μέντες, Ραούλ Γκαρθία, Κόκε, Μάντζουκιτς (78′ Μάριο Σουάρεθ), Ραούλ Χιμένες (64′ Γκριεζμάν).

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Παρασκευή
Αλμερία – Κόρδοβα 1-1 (12′ Έντγκαρ Μέντες / 19′ Καρτάμπια)

Σάββατο
Μπαρτσελόνα – Μπιλμπάο 2-0 (79′ και 84′ Νεϊμάρ)
Μάλαγα – Λεβάντε 0-0
Ρεάλ – Ατλέτικο 1-2 (26′ πέν. Κρ. Ρονάλντο / 10′ Τιάγκο Μέντες, 76′ Αρντά Τουράν)
Θέλτα – Σοσιεδάδ (23:00)

Κυριακή
Ράγιο Βαγιεκάνο – Έλτσε (13:00)
Βαλένθια – Εσπανιόλ (18:00)
Σεβίλλη – Χετάφε (20:00)
Γρανάδα – Βιγιαρεάλ (22:00)

Δευτέρα
Έιμπαρ – Ντεπορτίβο (21:45)

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης