Η εταιρία κινητής τηλεφωνίας «Three» ζήτησε απ’ την Τσέλσι να διακόψει τη χορηγία της στη φανέλα της ομάδας, μετά τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση της Μ. Βρετανίας στον Ρώσο ιδιοκτήτη του αγγλικού συλλόγου, Ρομάν Αμπράμοβιτς.

«Υπό το πρίσμα των κυρώσεων που ανακοινώθηκαν πρόσφατα από την κυβέρνηση, ζητήσαμε απ’ την Τσέλσι να αναστείλει προσωρινά τη χορηγία μας στον σύλλογο, συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης της επωνυμίας μας από τις φανέλες και γύρω από το γήπεδο μέχρι νεοτέρας», ανέφερε η εταιρία «Three» σε επίσημη τοποθέτησή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Τσέλσι έχει τεθεί υπό ειδική άδεια από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, που περιορίζει τις δραστηριότητές της, αν και θα μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Premier League και στις υπόλοιπες εγχώριες διοργανώσεις. Οι «μπλε» πάντως τόνισαν πως θα ζητήσουν από την κυβέρνηση να κάνει αλλαγές στην άδειά τους.

«Αναγνωρίζουμε ότι αυτή η απόφαση θα επηρεάσει τους πολλούς οπαδούς της Τσέλσι που ακολουθούν την ομάδα τους με πάθος», συμπλήρωσε στην ανακοίνωσή του ο μέχρι σήμερα κεντρικός χορηγός των περσινών πρωταθλητών Ευρώπης, καταλήγοντας πως «…ωστόσο, πιστεύουμε ότι δεδομένων των συνθηκών και των κυβερνητικών κυρώσεων, αυτή είναι η πιο σωστή απόφαση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης