Το «χρονικό ενός προαναγγελθέντος γάμου» επισημοποιήθηκε σήμερα, με την ανακοίνωση των διοικούντων την Τσέλσι, για την πρόσληψη του Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο Ιταλός τεχνικός, που θα αντικαταστήσει στον πάγκο των «μπλε», τον συμπατριώτη του, Αντόνιο Κόντε, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέρυσι, ο 59χρονος Σάρι, οδήγησε την Νάπολι στην δεύτερη θέση του καμπιονάτο και σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την πρωταθλήτρια Γιουβέντους, ενώ αξίζει να σημειωθεί, πως αυτή, είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του, που θα εργασθεί εκτός συνόρων.

Ο ίδιος ο Σάρι στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Τσέλσι και την Premier League. Είναι μια υπέροχη νέα πρόκληση στην καριέρα μου.
Ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά και να συναντήσω τους παίκτες τη Δευτέρα ενόψει του ταξιδιού στην Αυστραλία, όπου θα μπορέσω να γνωρίσω την ομάδα και να προετοιμαστούμε για τη νέα χρονιά. Ελπίζω να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο για τους οπαδούς μας και ότι θα πανηγυρίσουμε τρόπαια στο τέλος της σεζόν, κάτι το οποίο αξίζει ο σύλλογος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης