Παρεξήγηση χαρακτήρισαν το μεταξύ τους επεισόδιο, που σημειώθηκε στον χθεσινό τελικό του League Cup, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι, οι δύο πρωταγωνιστές του, Σάρι και Κέπα.

Όπως είναι γνωστό, ο τερματοφύλακας των «μπλε» αρνήθηκε να βγει αλλαγή στο φινάλε της παράτασης, «ακυρώνοντας» την πρόθεση του Μαουρίτσιο Σάρι να χρησιμοποιήσει κάτω από τα δοκάρια τον πιο έμπειρο Καμπαγέρο για τη διαδικασία των πέναλτι.
Ο Ιταλός τεχνικός έγινε έξαλλος με τον τερματοφύλακά του και μάλιστα λίγο έλειψε να αποχωρήσει από τον πάγκο, βλέποντας στη συνέχεια την ομάδα του να ηττάται στα πέναλτι με 4-3 (0-0 κανονική διάρκεια και παράταση).

Ο Σάρι μιλώντας για αυτό το συμβάν είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Νόμιζα ότι ο Κέπα έχει κράμπα, αλλά, αφού αισθανόταν καλά, έπραξε σωστά και συνέχισε. Καλά έκανε, όμως είχε άδικο ως προς τον τρόπο που εκφράστηκε εκείνη τη στιγμή. Σίγουρα θα πρέπει να μιλήσω και μαζί του για να το λύσουμε, όμως ήταν μια μεγάλη παρεξήγηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Από τη μεριά του, ο Κέπα έγραψε στο Instagram: «Λυπάμαι για ό,τι έγινε στο τέλος του αγώνα, ιδιαίτερα όπως παρουσιάστηκε. Σε καμία στιγμή δεν ήταν πρόθεσή μου να παρακούσω τις εντολές του προπονητή μου. Όλα παρεξηγήθηκαν πάνω στην ένταση των τελευταίων λεπτών ενός αγώνα τίτλου. Ο προπονητής πίστευε πως δεν ήμουν σε θέση να συνεχίσω λόγω τραυματισμού και εγώ ήθελα να δείξω πως ήμουν σε κατάσταση να αγωνιστώ για να βοηθήσω την ομάδα μου, ενώ οι φυσιοθεραπευτές είχαν έρθει για να μου προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Η εικόνα που παρουσιάστηκε δεν ήταν στις προθέσεις μου. Έχω απόλυτο σεβασμό στον προπονητή μου».
Το video με το επεισόδιο Σάρι-Κέπα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης