Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί η Λάρισα αύριο (14:30) στο «Καραϊσκάκη» κόντρα στον Ολυμπιακό, για την 17η αγωνιστική της Super League.
O τεχνικός των «βυσσινί», Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του.
Από αυτήν απουσιάζουν τα ονόματα των τιμωρημένων, Βενετίδη, Μετίν, Μάλαρζ και των τραυματιών, Μπουκουβάλα, Αμπουχατζίρα, Τουάμα, Ααράμπ και Σίμιτς.
Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Βιέρα, Σέρεμετ, Νταμπίζας, Μελίσσης, Τριποτσέρης, Κολοβέτσιος, Κατσιαρός, Βελάσκο, Φλάβιο, Ιγκλέσιας, Κυριακίδης, Ρομέου, Μπαλής, Βλασόπουλος, Ντέλσον, Πούρι, Κάσας, Σιατραβάνης, Ρικάρντο Ζέσους.
.jpg)