ΑΕΚ: Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη από τον Μάκη Αγγελόπουλο!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021, 18:05
ΑΕΚ: Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη από τον Μάκη Αγγελόπουλο!

Συνέντευξη Τύπου θα δώσει το απόγευμα της Τετάρτης (04/08, 18:00) μέσω του aekbc.gr ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, στη διάρκεια της οποίας θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κόσμου!

Η ενημέρωση των «κιτρινόμαυρων» αναφέρει:

«Θα μιλήσω στον κόσμο της ΑΕΚ, σε ανοικτή Συνέντευξη, όπως εδώ και καιρό έχουμε προγραμματίσει. Ο κόσμος της ΑΕΚ θα έχει τη δυνατότητα να μας απευθύνει οποιοδήποτε ερώτημα, οποιονδήποτε προβληματισμό του».

Τα παραπάνω είχε προαναγγείλει -μέσω του aekbc.gr- τον περασμένο Μάιο ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ΒC και όπως πάντα «ο λόγος του συμβόλαιο».

Ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος σε μία πρωτοφανή (για τα ελληνικά δεδομένα) διαδικασία πρόκειται να τεθεί «ενώπιος ενωπίω» αποκλειστικά με τους οπαδούς της ΑΕΚ για να απαντήσει live σε όλα τα εύλογα ερωτήματα, που θα τεθούν, την Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021 και ώρα 18:00.

Ο κ. Αγγελόπουλος θα παραχωρήσει Συνέντευξη στο AEKΒC ΤV, ήτοι στο επίσημο κανάλι της «Βασίλισσας» στο YouTube.

Τι πρέπει να κάνουν οι φίλοι της ΑΕΚ;

Θα μπορούν από τώρα έως και αύριο Τρίτη (03/08, 21:00) να αποστείλουν στο press@aekbc.gr από μία ερώτηση. Oι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα και στη διάρκεια της (απευθείας) μετάδοσης της Συνέντευξης να απευθύνουν ερωτήματα, τα οποία θα μπορούν να καταγράφουν στο YouTube.

Ο κ. Αγγελόπουλος, όπως δεσμεύτηκε, θα μιλήσει για ΟΛΑ.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021, 18:10