Μπάσκετ: Ο Άρης ζήτησε αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021, 19:32
Μπάσκετ: Ο Άρης ζήτησε αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό

Μετά την ανίχνευση και τέταρτου περιστατικού κορωνοϊού στις τάξεις της η ομάδα μπάσκετ του Άρη ζήτησε αναβολή του  αγώνα της με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, που είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα (20/12, 17:15), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι βρέθηκε και τρίτο θετικό κρούσμα Covid-19 το οποίο αφορά σε αθλητή της ομάδας μας. Συνολικά τα κρούσματα έφτασαν τα τέσσερα, συμπεριλαμβανομένου και του μέλους του επιτελείου.

Με δεδομένη την εμφανή διασπορά του ιού στην ομάδα μας και με γνώμονα την προστασία των καλαθοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου, η σημερινή (Παρασκευή 17/12) προπόνηση, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα, αναβλήθηκε.

Επίσης, βάσει των παραπάνω, αλλά και της πληθώρας κρουσμάτων (οκτώ) στον προηγούμενο αντίπαλό μας, Π.Α.Ο.Κ. και με τον κίνδυνο της περαιτέρω διασποράς, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ αιτήθηκε στον ΕΣΑΚΕ την πραγματοποίηση άμεσης συνεδρίασης της Επιτροπής Πρωταθλήματος, με θέμα την αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό (Δευτέρα 20/12, 17:15)».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021, 21:02