Παρελθόν θα αποτελέσει από την τεχνική ηγεσία της Γκραν Κανάρια ο Φώτης Κατσικάρης με την ολοκλήρωση του ισπανικού πρωταθλήματος. Η διοίκηση των νησιωτών ενημέρωσε τον Έλληνα προπονητή για την απόφασή της αυτή, μετά την ήττα από τη Σαραγόσα. Ο Κατσικάρης δήλωσε ενοχλημένος για το timing που επέλεξαν οι διοικούντες την Γκραν Κανάρια, καθώς η ομάδα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, την ερχόμενη Παρασκευή (26/6) αντιμετωπίζει τη Βαλένθια και διεκδικεί την πρόκριση στα ημιτελικά της Liga Endesa.

O Φώτης Κατσικάρης δήλωσε για την αρνητική εξέλιξη: «Φυσικά και δεν το περίμενα! Ήταν κάτι άδικο και χωρίς λογική. Λίγες ώρες μετά από μια άσχημη ήττα θα έπρεπε να προσπαθήσουμε να συσπειρώσουμε την ομάδα, πριν το πιο δύσκολο ματς της σεζόν. Μια τέτοια κίνηση μόνο έναν σκοπό μπορεί να έχει, να πλήξει το επαγγελματικό μου προφίλ. Αλλά δεν θα τους περάσει. Παρά τη δυσαρέσκειά μου, θα εστιάσω στη δουλειά μου και την προετοιμασία του αγώνα της Παρασκευής με τη Βαλένθια. Όποια σχέδια και αν έχει η διοίκηση για εμένα, δεν έχει λογική να μου τα λένε τώρα. Με πλήγωσε η στάση τους, αλλά δεν θα την αφήσω να με επηρεάσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός εξήγησε εν συνεχεία: «Στο συμβόλαιο υπήρχε όρος για επέκταση για δεύτερο χρόνο αν ήμασταν στην οκτάδα. Όταν σταμάτησε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού το πρωτάθλημα, ήμασταν στο 11-11, αλλά χρωστούσαμε ένα ματς και αν το παίρναμε η έβδομη θέση ήταν στις 12 νίκες. Επίσης, τώρα στην τελική φάση μπορούμε να πάμε ακόμη και στα ημιτελικά. Άρα, δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις για να λυθεί το συμβόλαιό μου και πόσω μάλλον να μου το πουν τώρα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης