Aνακοινώθηκαν σήμερα (12/5) από τη Euroleague τα ονόματα των οκτώ διαιτητών που θα διευθύνουν τις τέσσερις αναμετρήσεις του φάιναλ φορ, στο Κάουνας και συγκεκριμένα στη Ζαλγκίριο Αρένα, το τριήμερο 19-21 Μαΐου.

Αρχής γενομένης από τους ημιτελικούς της Παρασκευής (19/5), Ολυμπιακός-Μονακό και Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, οι τρεις και τρεις διαιτητές ανά αγώνα θα προκύψουν από την παρακάτω οκτάδα: Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία), Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Εμίν Μογκούλκοτς (Τουρκία), Άννε Πάντερ (Γερμανία), Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανός).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επτά από τους οκτώ έχουν πρότερη εμπειρία σε φάιναλ φορ Euroleague. Εξ αυτών, παρόντες στο περσινό φάιναλ φορ στο Βελιγράδι ήταν οι Ντιφαλά, Χορντόφ, Λάτισεβς, Ρίζικ και Βίλιους. Τον περυσινό τελικό, Ρεάλ Μαδρίτης-Αναντολού Εφές είχαν διευθύνει οι Ρίζικ και Βίλιους, ενώ στο προηγούμενο φάιναλ φορ τον τελικό είχαν διευθύνει οι Πουκλ, Λάτισεβς και Βίλιους.

Για τους Λάτισεβς και Ρίζικ αυτό θα είναι το 11ο φάιναλ φορ Euroleague στην καριέρα τους.

Ο Πουκλ θα συμμετάσχει στο 6ο φάιναλ φορ, ο Ντιφαλά στο 4ο, ο Βίλιους στο 3ο, ενώ τη δεύτερη εμπειρία τους θα έχουν στο Κάουνας ο Χορντόφ και η μόνη γυναίκα Άννε Πάντερ. Ο Τούρκος Μόγκουλκοτς μετρά αντίστροφα για το πρώτο φάιναλ φορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης