Ο Τζέικομπ Γουάιλι που ανήκει στην Γκραν Κανάρια και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό απέκτησε διαβατήριο της Βόρειας Μακεδονίας και θα αγωνίζεται στην εθνική ομάδα ως νατουραλιζέ.

Ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ, αναμένεται να αγωνιστεί στα «παράθυρα» που έρχονται, για την προκριματική φάση του EuroBasket 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Βόρεια Μακεδονία βρίσκεται στο δεύτερο γκρουπ, έχοντας δύο βαθμούς μαζί με τις Ιταλία, Εσθονία και Ρωσία. Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει την Ιταλία για τον τρίτο αγώνα των προκριματικών του EuroBasket 2022.

Ο Γουάιλι, θέλησε να μάλιστα να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Πέρο Άντιτς για την ευκαιρία, τονίζοντας πως: «Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Πέρο Άντιτς, για την ευκαιρία και την τιμή που μου έκανε. Είμαι πολύ ευγνώμων για την ευκαιρία να βοηθήσω και να εκπροσωπήσω τη χώρα μαζί με την εθνική ομάδα. Όταν μου έγινε η πρόταση να παίξω για αυτή τη χώρα μπάσκετ, δεν δίστασα να πω ναι. Ήθελα να συμμετάσχω σε όλο αυτό».  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης