Από την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας ο Μπίλι Μπάρον μετακομίζει στην πόλη της… μόδας, το Μιλάνο. Ο Αμερικανός γκαρντ, γιος του προπονητή επί 30 χρόνια σε επίπεδο κολλεγιακού πρωταθλήματος στις ΗΠΑ, Τζίμι Μπάρον, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Αρμάνι και εν συνεχεία ανακοινώθηκε από τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τους Ιταλούς, ο Μπίλι Μπάρον δήλωσε: «Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που γίνουμε μέλος αυτού του συλλόγου και θα έχουμε την εμπειρία της ιταλικής κουλτούρας. Είχα μια υπέροχη συζήτηση με τον κόουτς Μεσίνα, έτρεφα πάντα μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση γι΄ αυτόν και για την Ολίμπια. Το να παίζω σε αυτό το επίπεδο ήταν πάντα ο στόχος μου. Τώρα δεν θέλω τίποτα περισσότερο από το να βοηθήσω την ομάδα να φέρει νέα τρόπαια σε αυτή την πόλη. Θα δουλεύω κάθε μέρα για να το πετύχω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γενικός διευθυντής της Αρμάνι Μιλάνο, Χρήστος Σταυρόπουλος τόνισε από την πλευρά του: «Ο Μπίλι είναι ένας από τους καλύτερους σουτέρ που έχουν αγωνιστεί στην Ευρώπη τις τελευταίες σεζόν, έχοντας δείξει χαρακτήρα και προσωπικότητα. Έχει εμπειρία και φρεσκάδα ταυτόχρονα. Χαιρόμαστε που είναι μαζί μας».

Ο Μπάρον έχει αγωνιστεί στο παρελθόν επίσης στη Λιέτουβος Ρίτας (Λιθουανία), Σαρλερουά (Βέλγιο), Μούρθια (Ισπανία), Εσκισεχίρ (Τουρκία) και Ερυθρό Αστέρα (Σερβία).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης