Ο Λούκα Βιλντόσα προπονήθηκε κανονικά σήμερα (31/5) και θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Game 2 των τελικών της GBL, που θα διεξαχθεί αύριο (1/6, 21:00) στο ΣΕΦ και είναι ιδιαίτερα σημαντικός, δεδομένου ότι ο Παναθηναϊκός προηγείται με 1-0 νίκες στη σειρά.

Ο Αργεντινός άσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε στο χθεσινό (30/5) πρώτο τελικό, αλλά ευτυχώς το πρόβλημά του απεδείχθη ασήμαντο, με αποτέλεσμα να συμμετάσχει κανονικά στην προπόνηση και να θέτει εαυτόν, στη διάθεση του Μπαρτζώκα.

Σημειώνεται ότι στην προπόνηση των «ερυθρολεύκων» στο ΣΕΦ, βρέθηκαν και οι Πρόεδροι του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι συνομίλησαν με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης