Ο Μιχάλης Λούντζης… άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αφήνοντάς του 20 λεπτά στο παρκέ, στον αγώνα του Ολυμπιακού με το Λαύριο, για την 4η αγωνιστική της Basket League και αναδείχτηκε MVP.

«Διψασμένος», καθώς δεν παίρνει χρόνο στη Euroleague, ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» σημείωσε 21 πόντους στην επιβλητική νίκη της ομάδας του Πειραιά, με 98-61. Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Λούντζης, είχε 6/8 τρίποντα, εκ των οποίων τα πέντε πέτυχε στα τελευταία έξι λεπτά του πρώτου μέρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπρόσθετα, είχε με 1/2 βολές και 1/2 δίποντα. Ο 24χρονος μάζεψε επίσης 5 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ, κέρδισε 4 φάουλ, ενώ έκανε και 3 κλεψίματα. Συγκέντρωσε δε 29 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, περισσότερους από κάθε άλλον παίκτη στους αγώνες του πρωταθλήματος που έγιναν το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και την Κυριακή 30/10, για την 4η αγωνιστική της Basket League.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες της Basket League φέτος που «MVP of the Week» αναδεικνύεται Έλληνας γκαρντ του Ολυμπιακού! Πριν από δύο εβδομάδες ήταν ο Κώστας Σλούκας με 35 βαθμούς στο ranking στην εντός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί του Περιστερίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης