Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την πρώτη προπόνησή του στη Zalgirio Arena στις 17:50 όπου την Παρασκευή (19/5, 18:00, Novasports Prime) θα πάρει θέση στο τζάμπολ του ημιτελικού με τη Μονακό με στόχο την πρόκριση στον τελικό του φάιναλ φορ της Euroleague. Ως είθισται, στα πρώτα 15 λεπτά, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, οι οπερατέρ και οι φωτογράφοι λαμβάνουν υλικό, με τους πρωταγωνιστές να μιλούν για τελευταία φορά πριν τη «μάχη».

Πρώτος στο παρκέ της Zalgirio Arena μπήκε ο Μουσταφά Φαλ και κάθισε στον πάγκο, με τα γαλλικά ΜΜΕ που καλύπτουν τη Μονακό στη Λιθουανία να σπεύδουν να πάρουν δηλώσεις από το Γάλλο διεθνή σέντερ. Ο Τζορτζ Πάπας πήρε τη θέση του στον πάγκο αμέσως μετά, ενώ ο Αϊζάια Κέιναν ήταν ο επόμενος. Οι τέσσερις Έλληνες της δωδεκάδας του Ολυμπιακού, ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου, ο Κώστας Σλούκας, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και ο Μιχάλης Λούντζης μπήκαν εν συνεχεία, με τους Έλληνες δημοσιογράφους να σπεύδουν να πάρουν δηλώσεις, ειδικά από τους τρεις πρώτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ξεκίνησαν με σουτ για να… ζεσταθούν, με τα ΜΜΕ να απαθανατίζουν τα πρώτα αυτά λεπτά της προπόνησης, πριν περάσουν έξω οι εκπρόσωποι του Τύπου και «σφραγιστούν» οι πόρτες για να μιλήσει για… τακτική ο Γιώργος Μπαρτζώκας στους πρωταγωνιστές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης