Για το Μέτσοβο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν αναχώρησε ο Ολυμπιακός τη Δευτέρα (24/8). Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε 15 παίκτες μαζί του στην αποστολή, καθώς στο Μέτσοβο δεν ταξίδεψαν οι Κώστας Παπανικολάου και Αλεξέι Ποκουσέφσκι.

Ο διεθνής φόργουορντ, Κώστας Παπανικολάου, αν και ξεπέρασε τον κορωνοϊό, ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων στην Αθήνα και θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, από τα αποτελέσματα των οποίων θα καθοριστεί το πότε θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της προετοιμασίας. Όσον αφορά στον Αλεξέι Ποκουσέφσκι, που επίσης δεν ταξίδεψε στο Μέτσοβο, έλαβε ειδική άδεια για να μεταβεί στο τέλος του μήνα στις ΗΠΑ, προκειμένου να προπονηθεί εκεί πριν το ντραφτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραμείνουν στο Μέτσοβο μέχρι τις 2 Σεπτέμβρη και θα δώσουν δύο φιλικές αναμετρήσεις σε αυτό το διάστημα. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες με τον Προμηθέα Πατρών, τον πρώτο στις 31 Αυγούστου και τον δεύτερο στις 2 Σεπτεμβρίου.

Στη διάθεση του τεχνικού του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Μέτσοβο βρίσκονται οι εξής 15 παίκτες: Αλέξανδρος Νικολαϊδης, Άαρον Χάρισον, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Αντώνης Κόνιαρης, Βασίλης Σπανούλης, Κώστας Σλούκας, Χασάν Μάρτιν, Σάσα Βεζένκοφ, Γιώργος Πρίντεζης, Λιβιό Ζαν Σαρλ, Τσαρλς Τζένκινς, Οκτάβιους Έλις, Βασίλης Χρηστίδης και Σακίλ ΜακΚίσικ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης