Σε ρυθμούς Euroleague επιστρέφει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στο ντεμπούτο του Χρήστου Σερέλη στον πάγκο του, αντιμετωπίζει στην Ιταλία την Αρμάνι Μιλάνο (21:30, Novasports Prime) έχοντας πολλές και σημαντικές απουσίες.

Ως γνωστόν οι «πράσινοι» προέρχονται από την αποτυχία στο Κύπελλο, που επέφερε την απομάκρυνση του Ντέγιαν Ράντονιτς από την τεχνική ηγεσία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα «ηνία» της ομάδας ανέλαβε μέχρι το καλοκαίρι ο Σερέλης, ο οποίος στο πρώτο του ματς ως head coach του «τριφυλλιού» βλέπει από τη φαρέτρα του να λείπουν πολλά και σημαντικά «όπλα»

Για την ακρίβεια, εκτός μάχης είναι οι Αρτούρας Γκουντάιτις, Δημήτρης Αγραβάνης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Γιώργος και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, με τον Λευτέρη Μαντζούκα να… επιστρατεύεται από τις υποχρεώσεις της Εθνικής και να μπαίνει στην αποστολή μαζί με τους Ουόλτερς, Λι, Ουίλιαμς, Παπαγιάννη, Μπέικον, Τόμας, Γκριγκόνις, Πονίτκα και Σαμοντούροφ.

«Αυτό που έχω πει στους παίκτες, γιατί έχουμε κάνει μόλις μία προπόνηση και δεν έχουμε κάνει σχεδόν τίποτα, είναι να βγάλουν μια αντίδραση και να δείξουν ότι έχουμε γυρίσει σελίδα γιατί υπάρχουν ακόμα 4 μήνες και πρέπει να δείξουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι» ανέφερε ο Σερέλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο, Μίλαν Νέντοβιτς και Ούρος Νίκολιτς.

Το σημερινό πρόγραμμα: 

21:05 Μακάμπι – Μπάγερν
21:30 Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός
21:45 Ρεάλ Μαδρίτης – Ζαλγκίρις
22:00 Παρτιζάν – Φενέρμπάχτσε

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης