Πιτίνο: «Απειλούσαν τον Γιαννακόπουλο στο ΣΕΦ με χειροβομβίδα»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020, 00:32
Πιτίνο: «Απειλούσαν τον Γιαννακόπουλο στο ΣΕΦ με χειροβομβίδα»

Σε μία αποκάλυψη-σοκ προχώρησε ο Ρικ Πιτίνο. Πιο συγκεκριμένα ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού σε συνέντευξή του, αναφερόμενος στην αντιπαλότητα του «τριφυλλιού» με τον Ολυμπιακό, ισχυρίστηκε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από το ΣΕΦ στο εφετινό ματς των δύο ομάδων για την Euroleague, γιατί ένας οπαδός των Πειραιωτών τον απειλούσε, κρατώντας μία χειροβομβίδα.

«Όλες οι αντιπαλότητες που αναφέρθηκαν, ακόμη και το Ντουκ - Καρολάινα, είναι αγώνες εκκλησίας αν κάποιος τα συγκρίνει με ένα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Πρώτα από όλα, ο πάγκος σου είναι προφυλαγμένος από υλικό που δεν σπάει, σαν αυτό που βάζουν στα γήπεδα του χόκεϊ. Γύρω από τον αγωνιστικό χώρο υπάρχει και προστατευτικό δίχτυ», δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός προπονητής και συμπλήρωσε:

«Οι χούλιγκανς δεν μπορούν να πετάξουν πράγματα. Στο γήπεδο κάθονται σε συγκεκριμένα σημεία και στο γήπεδο του Ολυμπιακού και στο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Φέτος, ο ιδιοκτήτης μας έπρεπε να φύγει στο ημίχρονο, επειδή ένας τύπος τον απείλησε κρατώντας μία χειροβομβίδα. Ένας άνθρωπος κρατούσε μια χειροβομβίδα. Αναγκάστηκε να φύγει στο ημίχρονο.Υπάρχει αρκετή αστυνομία στο γήπεδο. 

Δεν μιλάμε για αγώνα ανάμεσα σε Τούρκους και Έλληνες, μιλάμε για αγώνα μεταξύ ελληνικών ομάδων. Οι Ολυμπιακοί, ευτυχώς, για κάποιο λόγο με εκτιμούσαν. Σε κάποιους άλλους "πράσινους" δεν έλεγαν ούτε γεια. Ίσως επειδή ήμουν ταυτόχρονα προπονητής της εθνικής τους ομάδας».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020, 00:41