Μία… ανάσα από την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του «τριφυλλιού» βρίσκεται ο Δημήτρης Πρίφτης, όπως αναφέρει ρωσικό δημοσίευμα (kazan.kp.ru). Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να αποτελέσει τον διάδοχο του Όντεντ Κάτας, ο οποίος είναι έτοιμος να αποχαιρετήσει τους «πράσινους».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το τέλος της συνεργασίας του Πρίφτη με την Ούνιξ Καζάν, στην οποία θήτευσε την τελευταία τετραετία με παραστάσεις σε EuroCup και VTB League, θεωρείται δεδομένο και ο Έλληνας τεχνικός θα επαναπατριστεί εξετάζοντας σοβαρά την πρόταση του Παναθηναϊκού, παίρνοντας την τελική του απόφαση μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πρίφτης αναμένεται την προσεχή Τετάρτη (16/6) επί ελληνικού εδάφους, παραμονή της συνέντευξης Τύπου που έχει προγραμματίσει η «πράσινη» ΚΑΕ στο ΟΑΚΑ(17/7), στην οποία θα γίνει ο απολογισμός της χρονιάς και θα αναλυθεί το πλάνο της νέας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος τεχνικός είχε βρεθεί μεσούσης της σεζόν 2013-14 στον πάγκο του Παναθηναϊκού ως άμεσος συνεργάτης του Φραγκίσκου Αλβέρτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης