Ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ άνοιξε τον… χορό στις αφίξεις στη Θεσσαλονίκη, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, για τους ξένους παίκτες του ΠΑΟΚ και δίνει άμεσα τη «σκυτάλη» στους υπόλοιπους, μη Έλληνες, συμπαίκτες του στην ομάδα.

Μετά τον Καναδό, με ελληνική καταγωγή, γκαρντ, οι «ασπρόμαυροι» ετοιμάζονται να υποδεχτούν στη βάση τους τον Έλστον Τέρνερ. Ο Αμερικανός φόργουορντ αναμένεται στη βάση του «Δικεφάλου» το Σάββατο (22/8), στις 14:40. Μια μέρα αργότερα (23/8), στις 16:25, πρόκειται να αφιχθεί σε ελληνικό έδαφος ο Άλαν Χέρντον και τη Δευτέρα (24/8), στις 16:25, ο Μπο Μπιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αφίξεις θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη (27/8) όταν και βάσει προγράμματος είναι να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», στις 19:35, οι Μάλκομ Γκρίφιν, Ζερμέιν Λοβ.

Όλοι οι παίκτες, θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ που άρχισε την Τρίτη (18/8), αφού υποβληθούν στο απαραίτητο τεστ για Covid-19 και τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Στην ίδια διαδικασία, με την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, μπήκε και ο Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος αύριο αναμένεται να βρίσκεται, για πρώτη φορά, για προπόνηση, στο PAOK Sport Arena.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης