Χαραλαμπίδης: «Μετράει η ουσία»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2020, 21:09
Χαραλαμπίδης: «Μετράει η ουσία»

Στη σημαντικότητα της κατάκτησης του θετικού αποτελέσματος εστίασε ο Κώστας Χαραλαμπίδης, μετά την επιβλητική νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη στο PAOK Sports Arena, για τη 14η αγωνιστική της Basket League.

«Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα και με τη σημασία του αγώνα, οι παίκτες ανταποκρίθηκαν, υπερέβαλλαν τους εαυτούς του, έπαιξαν με ενέργεια και διάθεση. Ο μοναδικός στόχος ήταν η νίκη, ανεξάρτητα από την ποιότητα του μπάσκετ που θα παίζαμε και τα καταφέραμε. Νιώσαμε τη στήριξη από τον κόσμο, παίζει με ενέργεια η ομάδα όταν στηρίζεται από τον κόσμο μας. Δεν τελείωσε κάτι σήμερα, ελπίζουμε να συνεχίσουμε να έχουμε δίπλα μας τους φιλάθλους μας. Θέλω να εκφράσω ένα προσωπικό ευχαριστώ, αλλά και ως κλαμπ, στην οικογένεια Σαββίδη, η οποία μας βοήθησε να αποκτήσουμε έναν πολύ ποιοτικό παίκτη (σ.σ. Μπράουν)», ανέφερε, αρχικά, ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» και πρόσθεσε:

«Η ουσία ήταν να κερδίσουμε και να καλύψουμε και τη διαφορά του πρώτου αγώνα. Αυτήν τη στιγμή προέχει ότι κερδίσαμε. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις για τις αμυντικές αδυναμίες μας. Ανάλογα με τις δυνατότητές μας και τι υπάρχει στην αγορά, θα δούμε τι θα κάνουμε για τη συνέχεια, αν θα ενισχυθούμε περισσότερο».

Σχολιάζοντας την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ, τον Μπόμπι Μπράουν, είπε: «Ο Μπράουν είναι παίκτης εγνωσμένης αξίας, η παρουσία του και μόνο βοήθησε σήμερα. Περιμένουμε πράγματα από αυτόν. Η σημερινή του προσπάθεια, με μια μόνο προπόνηση, ήταν μεγάλη. Χρειαζόμαστε ηρεμία, συσπείρωση, καθαρό μυαλό, η χρονιά είναι μεγάλη».

Ο προπονητής του Άρη, Σάββας Καμπερίδης, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Κέρδισε δίκαια ο ΠΑΟΚ. Με τον αμυντικό προσανατολισμό που έχουμε, δεν μπορούμε να κερδίσουμε πουθενά. Χρειάζονται αλλαγές, το ζήτημα είναι αν μπορούν να γίνουν αλλαγές, γίνονται μεγάλες προσπάθειες από τον σύλλογο. Εφόσον υπάρχει δυνατότητα, προφανώς θα γίνουν αλλαγές. Πιστεύω στην ομάδα, έχουμε ποιότητα και νομίζω πως εξαρτάται από τον καθένα μας να δώσει το κάτι παραπάνω».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2020, 21:11