Σε πέμπτο παιχνίδι θα λύσουν τις διαφορές τους Μαρούσι και Πανιώνιος, καθώς οι Νεοσμυρνιώτες επικράτησαν με 84-96 στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Το Μαρούσι ήθελε τη νίκη για να “κλειδώσει” την έξοδό του στην Ευρωλίγκα, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.
Οι “κυανέρυθροι” πήραν τον έλεγχο του αγώνα μετά το πρώτο δεκάλεπτο και έφτασαν στη νίκη, η οποία τους ξαναδίνει το αβαντάζ της έδρας. Ο Νιούλεϊ με 25 πόντους και πέντε τρίποντα ήταν ο κορυφαίος του Πανιωνίου.
Η τελευταία αναμέτρηση της σειράς θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο κλειστό του Ελληνικού.
Τα δεκάλεπτα: 22-24, 42-52, 59-74, 84-96
Μαρούσι (Σούλης Μαρκόπουλος): Στίβενσον 12 (3), Χαραλαμπίδης 8, Μπουντούρης 6 (1), Τζάζβιν, Μπράιαντ 9, Μιλισάβλιεβιτς 18 (2), Μαυροειδής 7, Κογιαντίνοβιτς, Μπάκιτς 2, Γλυνιαδάκης 2, Καϊμακόγλου 20 (1).
Πανιώνιος (Νέναντ Μάρκοβιτς): Ξανθόπουλος 5, Τσάπιν, Ζορόσκι 29 (4), Γεωργαλής, Σάκοτα 11 (3), Γιάνκοβιτς, Καλαμπόκης 11 (1), Νιούλεϊ 25 (5), Μπάξτερ 8, Κένταλ 5 (1), Γιαννούλης 2.

