Ο Θρασύβουλος είχε έναν άσχημο πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα, με συγκομιδή μόλις 8 βαθμών που τον έχουν φέρει να «φιγουράρει» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Οι διοικούντες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε σαρωτικές αλλαγές του έμψυχου δυναμικού, ώστε να μπορέσει η ομάδα στο δεύτερο γύρο να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία.
Έτσι μετά την απόκτηση των Μεχμέτ Χετεμάι και Νίκολα Τράικοβιτς σήμερα ανακοίνωσαν τη διακοπή της συνεργασίας με τους Μαρκορά και Δήμο, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να αναζητήσουν νέα ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.
Η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ Θρασύβουλος, έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Θρασύβουλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους Μάρκο Δήμο, Κάρλος Μαρκορά και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

