Για πρώτη φορά η Huawei παρουσιάζει ένα νέο lite E μοντέλο για τη δημοφιλή σειρά “P”, το οποίο θα είναι το τέταρτο κατά σειρά και φθηνότερο P40.
 

Το τηλέφωνο εμφανίστηκε στο πολωνικό site της Huawei έναντι €163 περίπου. Διαθέτει 4GB RAM και 64GB αποθ. χώρου, ενώ τουλάχιστον για την Πολωνία, δίνεται μαζί δωρεάν και ένα Huawei Band 4. Η συσκευή θα ξεκινήσει να πωλείται από τις 12 Μαρτίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το P40 Lite E έρχεται με Huawei Mobile Services και AppGallery αντί για Google Mobile Services και Google Play Store με πολλές κοινές εφαρμογές και άλλες που αντικαθιστούν τις αντίστοιχες του Play Store.

To Huawei P40 Lite E έρχεται με οθόνη 6,39″ IPS LCD ανάλυσης 720p+. Διαθέτει punch hole για τη selfie κάμερα των 8MP στο πάνω αριστερά μέρος της οθόνης. Στο πίσω μέρος έχουμε 48MP βασική κάμερα με διάφραγμα f/1.8, υπερ-ευρυγώνιο 8MP και 2MP αισθητήρα βάθους. Πίσω θα βρούμε επίσης τον αισθητήρα αποτυπωμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχει σταθεροποίηση μέσω AI και night shot για έκθεση έως και 6 δευτερόλεπτα, ενώ η AI βοηθά και στην κατηγοριοποίηση των φωτογραφιών (280 κατηγορίες).

Υποστηρίζει LTE δίκτυα, 2.4GHz Wi-Fi b/g/n και Bluetooth 5.0, ενώ διαθέτει θύρες 3.5mm audio jack και microUSB. Η μπαταρία φορτίζει στα 10W και είναι 4000 mAh.

Επεξεργαστής είναι ο Kirin 710F και τρέχει με EMUI 9.1, ενώ διαθέτει και microSD υποδοχή. Τα χρώματα στα οποία φαίνεται να διατίθεται είναι το μαύρο και το Aurora Blue.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης