To Public, η Νο1 αλυσίδα καταστημάτων ψυχαγωγίας και τεχνολογίας, υποδέχεται τη νέα γενιά foldable smartphones της Samsung: Τα Galaxy Z Flip3 & Galaxy Z Fold3, που παρουσιάστηκαν στις 11 Αυγούστου στο Galaxy Unpacked Event της Samsung, είναι τώρα διαθέσιμα για προπαραγγελία στο public.gr και στα καταστήματα Public, με έως 48 άτοκες δόσεις.
 

Τα δύο νέα μοντέλα είναι τα πρώτα foldable smartphones με ανθεκτικότητα στο νερό, χάρη στην πιστοποίηση IPx8. Διαθέτουν στυλ που μαγνητίζει τα βλέμματα και κορυφαία τεχνολογικά χαρακτηριστικά:
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Samsung Galaxy Z Flip3 είναι διαθέσιμο σε πολλά χρώματα, σχεδιασμένο έτσι ώστε να εκφράζει το στυλ κάθε κατόχου του. Η αναβαθμισμένη εσωτερική οθόνη της συσκευής, με τεχνολογία Dynamic AMOLED 2X, προσφέρει ρυθμό ανανέωσης 120Hz και είναι ιδανική για smooth scrollάρισμα, άνετο multitasking, ακόμα και για gaming! Ο ρυθμός ανανέωσης προσαρμόζεται με βάση το περιεχόμενο, έτσι ώστε να εξοικονομείται μπαταρία, όταν είναι εφικτό. Πολύ χρηστική και η εξωτερική οθόνη του smartphone, η οποία μεγάλωσε σημαντικά σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Δίπλα της υπάρχει το αναβαθμισμένο σύστημα διπλής κάμερας, το οποίο αποτελείται από έναν ευρυγώνιο και έναν υπερευρυγώνιο αισθητήρα, για ποιοτικές φωτογραφίες χωρίς την ανάγκη να ξεδιπλωθεί η συσκευή!

Το Samsung Galaxy Z Fold3, το μεγάλο αναδιπλούμενο smartphone της Samsung, είναι εξίσου πρωτοποριακό: Με πάνελ 7,6 ιντσών, παρέχει απολαυστική εμπειρία θέασης ενώ είναι το πρώτο foldable smartphone με under display camera, ανάλυσης 4MP, που υποστηρίζει βίντεο ποιότητας Full HD! Η συσκευή αξιοποιεί τεχνολογία Dynamic AMOLED 2X, οπότε ο ρυθμός ανανέωσης φτάνει μέχρι τα 120Hz τόσο στην εξωτερική όσο και στην εσωτερική οθόνη ενώ η εσωτερική οθόνη του smartphone υποστηρίζει το S Pen Fold Edition. Έτσι το Samsung Galaxy Z Fold3 είναι το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone που μπορεί να συνδυαστεί με ένα προηγμένο stylus, επιτρέποντας στον χρήστη να κρατά χειρόγραφες σημειώσεις που μετατρέπονται άμεσα σε ψηφιακό κείμενο, ακόμη και στα ελληνικά! Φυσικά η συσκευή υποστηρίζει επίσης άνετο multitasking με άνοιγμα έως και τριών παραθύρων ταυτόχρονα, με δυνατότητα μεταφοράς φωτογραφιών και κειμένου από το ένα παράθυρο στο άλλο πανεύκολα, όπως σε ένα PC!
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να κάνεις σύντομα δικά σου με έως 48 άτοκες δόσεις:

  • Μπες στο public.gr ή επισκέψου ένα κατάστημα Public.
  • Ακολούθησε τα απαραίτητα βήματα για να κάνεις την προπαραγγελία σου*
  • Αν είσαι Samsung Member, με κάθε προπαραγγελία του Galaxy Z Fold3, απόκτησε δωρεάν ασφάλιση θραύσης οθόνης για 1 έτος αλλά και ένα χρήσιμο Note Pack, που περιλαμβάνει θήκη Flip Cover με S Pen & 25W Power Adapter.
     

Γιατί κορυφαίο smartphone σημαίνει Public!

*Ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης