Πολλές ήταν οι φήμες που μαζεύτηκαν τους προηγούμενους μήνες για την επιστροφή της θρυλικής σειράς Razr της Motorola και σήμερα ήρθε η ώρα να μάθουμε τις λεπτομέρειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συσκευή θα είναι μεσαίας κατηγορίας και θα εμφανιστεί στην αγορά της Ευρώπης τον Δεκέμβριο του 2019 ή τον Ιανουάριο του 2020. Η τιμή του θα είναι κοντά στα 1.500 ευρώ.

Συγκριτικά με τα Huawei Mate X και Samsung Galaxy Fold θα είναι σημαντικά πιο φθηνό, αλλά δεν παύει να είναι αρκετά ακριβότερο από τις υπόλοιπες συσκευές, οι οποίες βέβαια δεν διαθέτουν αναδιπλούμενες οθόνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συσκευή φαίνεται να διπλώνει όπως τα παραδοσιακά Razr τηλέφωνα και όπως και εκείνα, θα διαθέτει και αυτό εξωτερική οθόνη στο πίσω μέρος, η οποία θα εμφανίζει ειδοποιήσεις και άλλες πληροφορίες. Ο τελικός σχεδιασμός θα είναι πολύ κοντά σε αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες.

Οι φήμες που έχουν ακουστεί κατά καιρούς λένε ότι το νέο Razr θα έχει Snapdragon 710, 4/6GB RAM, 64/128GB χώρου και μπαταρία 2,730mAh. H οθόνη του θα είναι 6,2 ιντσών με ανάλυση 876×2142, ενώ η εξωτερική θα είναι 600×800.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης