Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από το Bloomberg, η Apple σκοπεύει να κυκλοφορήσει τρία iPhone φέτος, με τα δύο από αυτά να εστιάζουν στον τομέα της κάμερας και να ονομάζονται “Pro”.
 

Η εταιρεία ετοιμάζεται για την επίσημη παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου, όπου θα δούμε τα νέα iPhone για φέτος. Οι τελευταίες πληροφορίες από το Bloomberg δίνουν μια πιο σαφή εικόνα για τις συσκευές. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, θα δούμε τρία iPhone για φέτος. Τα δύο θα ονομάζονται “Pro” και θα αντικαταστήσουν τα iPhone XS και XS Max και το τρίτο iPhone θα αντικαταστήσει το iPhone XR, ενώ θα ενσωματώνει διπλή κάμερα. Τα Pro μοντέλα θα διαθέτουν τριπλή κάμερα, που θα ενσωματώνει υπερευρυγώνιο φακό, υποστήριξη για μεγαλύτερες αναλύσεις, καλύτερες επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και βελτιωμένες δυνατότητες βιντεοσκόπησης. Επίσης θα υποστηρίζουν αντίστροφη ασύρματη φόρτιση, όπως είχαμε δει πέρυσι στο Huawei Mate 20, για να φορτίζετε τα AirPods σας, όταν χρησιμοποιείτε την ασύρματα φορτιζόμενη θήκη.

Θα δούμε νέο Face ID αισθητήρα, που θα επιτρέπει την αναγνώριση προσώπου ακόμη κι αν το έχετε πάνω στο τραπέζι σε οριζόντια θέση, καλύτερη ανθεκτικότητα στο νερό, και βελτιωμένη προστασία για τη θραύση κρυστάλλων. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα τα μοντέλα θα τροφοδοτούνται από τον ταχύτερο επεξεργαστή A13, όπως κι ένα νέο Matrix chip που θα βελτιώνει τις επιδόσεις για τις εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας.

Εκτός από τα νέα matte φινιρίσματα, τα iPhone Pro θα μοιάζουν αρκετά στα περυσινά μοντέλα. Το 3D Touch σύστημα δεν θα το δούμε φέτος, καθώς θα αντικατασταθεί από το Haptic Touch σύστημα που είδαμε και πέρυσι στο iPhone XR.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, δεν θα δούμε 5G iPhone φέτος, αλλά αναμένεται να δούμε το 2020.

Όσον αφορά τον διάδοχο του iPhone XR, οι βελτιώσεις είναι μικρές, με τη νέα διπλή κάμερα να υποστηρίζει οπτικό ζουμ, ενώ θα το δούμε και σε ένα νέο χρώμα: το πράσινο.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης