Παρατηρώντας το πλήθος των smartphones της αγοράς, κάποιος θα έβλεπε πολλές ομοιότητες μεταξύ τους. Από μια μεγάλη κάμερα στο πίσω μέρος, μέχρι την ίδια βαρετή πλάτη, η γκάμα, την οποία έχει στη διάθεσή του ο καταναλωτής, είναι σχετικά περιορισμένη όσον αφορά στην ποικιλομορφία.
 

Κάπου εκεί, έρχεται να σώσει την κατάσταση η vivo. O τεχνολογικός κολοσσός, που διατηρεί σταθερά μια θέση στην κορυφαία πεντάδα των κατασκευαστών παγκοσμίως, ήρθε και στην Ελλάδα και η είσοδος ήταν δυναμική!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο κινητό της εταιρείας που γνωρίσαμε, το vivo V23 5G, είναι ένα κινητό που διαφέρει από τα άλλα. Από την πρώτη στιγμή που θα το αντικρίσει κάποιος ή θα το πιάσει στα χέρια του, καταλαβαίνει τη διαφορά αυτή. Η οπτικά ανάγλυφη πλάτη παίζει με την αντανάκλαση του φωτός για να δημιουργήσει κάτι πρωτόγνωρο. Μέσω της τεχνολογίας Fluorite AG, η επιφάνεια της πλάτης έχει τη δυνατότητα να αλλάζει χρώματα, αλλά ταυτόχρονα να μοιάζει και με βελούδο. Δεν έχετε δει ξανά κάτι τέτοιο.

Η συσκευή συνθέτει απίθανη αισθητική, η οποία βασίζεται στην παραπάνω τεχνολογία, μαζί με εξαιρετικά κομψές κυρτές γωνίες και αλουμινένιο χρυσαφί πλαίσιο. Ισορροπημένες γραμμές στο design που τροφοδοτούνται από τα φανταχτερά χρώματα της πλάτης για να δώσουν ένα lifestyle αποτέλεσμα που δεν έχουμε δει σε κανένα άλλο κινητό.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με απίθανη αίσθηση σταθερότητας, καθόλου επιρρεπές στις δαχτυλιές και λαμπερό όσο προστάζει η μόδα, το vivo V23 5G είναι μακράν ένα από τα πιο στιλάτα και καλαίσθητα τηλέφωνα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Το V23 5G δεν ξεχωρίζει όμως μόνο για την εμφάνισή του. Η vivo μελέτησε σωστά τις ανάγκες των καταναλωτών και έφερε ένα τηλέφωνο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του σύγχρονου vlogger. H συσκευή διαθέτει ένα από τα εντυπωσιακότερα συστήματα selfie κάμερας που υπάρχουν στην αγορά, ικανό για… ασύλληπτες λήψεις!
 

Συνδυάζοντας στην εμπρόσθια κάμερα έναν αισθητήρα 50MP με autofocus και έναν υπερ-ευρυγώνιο φακό στα 8MP, καταφέρνει να αποτυπώσει απίθανα πορτρέτα, που δεν θα βρουν θολωμένο αντικείμενο, αλλά θα καταφέρουν να… χωρέσουν και τους φίλους σας! Πρόκειται για λειτουργίες που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε σε εμπρόσθιες κάμερες. Κι όμως η vivo επέλεξε, στόχευσε και πέτυχε διάνα την ανώτερη εμπειρία της selfie φωτογραφίας.

Η διπλή μπροστινή κάμερα καταφέρνει να δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλες τις πιθανές συνθήκες φωτισμού. Παράλληλα, ο υπερ-ευρυγώνιος φακός συνδυάζει την πληροφορία που λαμβάνει από το wide πλάνο και μέσω της λειτουργίας Super Wide-Angle Night Portrait θα πετύχετε τη selfie photo που θέλετε. Είτε είστε με παρέα και θέλετε να τους συμπεριλάβετε όλους, είτε θέλετε λεπτομέρεια σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή αν ακόμη επιθυμείτε να δοκιμάσετε τα φίλτρα με τα εφέ ομορφιάς, η selfie κάμερα του V23 τα καταφέρνει εξαιρετικά σε όλα τα σενάρια.
 

Οι απίθανες δυνατότητες των αισθητήρων επιτρέπουν και καταπληκτικά βίντεο με την εμπρόσθια κάμερα και γι’ αυτό το V23 5G είναι το ιδανικό κινητό για vloggers. Επιτρέπει λήψεις σε ανάλυση 4Κ στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο, κάτι που δύσκολα βρίσκουμε σε selfie cams, αποδίδοντας βίντεο υψηλής ποιότητας, που δίνει τη μέγιστη ευελιξία κατά την επεξεργασία.
 

Το V23 5G δεν είναι όμως απλά ένα πανέμορφο κινητό, ιδανικό για vloggers. Διαθέτει απίθανες λειτουργίες που θα φανούν χρήσιμες σε όλους. Ο επεξεργαστής του, ο Dimensity 920 της MediaTek, ένα εξαιρετικά ικανό τσιπ, δίνει 5G δυνατότητες στη συσκευή, προσδίδοντας σαφώς αντοχή στον χρόνο, καθώς εξασφαλίζει σύνδεση με τα ταχύτερα δίκτυα και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα. Οι ισχυρές επιδόσεις του σαφώς και αναδεικνύονται στο gaming, με το V23 να διαθέτει και ειδική λειτουργία Ultra Game Mode, που βελτιώνει περαιτέρω την εμπειρία.

Από την άλλη, φυσικά δεν θα θέλετε να ξεμείνετε από μπαταρία, χρησιμοποιώντας το V23 για όλα τα παραπάνω. Και σε αυτόν τον τομέα όμως, το νέο κινητό της vivo σίγουρα υπερκαλύπτει κάθε ανάγκη, καθώς διαθέτει δυνατότητα FlashCharge 44W. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φορτίσετε την μπαταρία του από 0-68% σε μόλις 30 λεπτά.
 

Η vivo καταφέρνει να κάνει μια πολύ δυναμική είσοδο στην ελληνική αγορά, προσφέροντας τα κατάλληλα προϊόντα. Το vivo V23 5G διαθέτει τη δυναμική, την αισθητική και την τεχνολογία που απαιτείται για να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες συσκευές της αγοράς. Είναι ένα κινητό που αναβλύζει αυτοπεποίθηση.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης