Τι χρειάζεσαι από ένα κινητό; Πλέον, οι απαιτήσεις από μια συσκευή, που χρησιμοποιούμε κυριολεκτικά όλη την ημέρα, ολοένα και αυξάνονται. Χρειάζεσαι την τεχνολογία να σε βοηθά με τις καθημερινές σου ανάγκες και ταυτόχρονα να σου προσφέρει άνεση και ξεγνοιασιά. Αυτά φυσικά θα πρέπει να έρθουν και με ανάλογο κόστος. Ή μήπως όχι; Κι όμως, το Y76 5G της vivo καταφέρνει να προσφέρει όλα αυτά και άλλα πολλά, χωρίς να… τσούξει την τσέπη σου!
 

Το Y76 είναι ένα από τα «διαμάντια» που έφτασαν στην αγορά από τη vivo και καταφέρνει να τραβήξει τα βλέμματα επάνω του, με τα μοναδικά χαρακτηριστικά του, που σίγουρα θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αισθητική της συσκευής αγγίζει το premium στιλ, που γνωρίσαμε και με τα υπόλοιπα κινητά της vivo, συνθέτοντας ένα σύνολο από καινοτομίες και κομψότητα. Είναι ένα κινητό που εντυπωσιάζει με την προσοχή που έχει δοθεί στις λεπτομέρειες της κατασκευής. Οι κυρτές γωνίες συναντούν την αποκρυσταλλωμένη επιφάνεια AG, η οποία δεν είναι μόνο πανέμορφη και αστραφτερή, αλλά κρατά μακριά και τα ανεπιθύμητα αποτυπώματα.
 

Το μπλε και το πορτοκαλί συνδυάζονται με την επίστρωση υγρών κρυστάλλων για να δώσουν το Cosmic Aurora, που είναι εμπνευσμένο από το σέλας, ενώ το Midnight Space θυμίζει τον απέραντο ουρανό με τα αστέρια μέσω γκλίτερ, λάμψης και στιλπνού λούστρου.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σχεδιασμός του προσφέρει και ιδανικό κράτημα στο χέρι, με εξαιρετικά λεπτό σώμα, στα 7,79 χιλ. ενώ είναι εξαιρετικά ελαφρύ, στα 175 γρ. Το πλαίσιο των 2,8 χιλ. βοηθά στην άνεση, αλλά και την καλαισθησία της συσκευής. Η κομψότητα διαφαίνεται και από τον πρωτοποριακό σχεδιασμό της πίσω κάμερας, που είναι διακοσμημένη με αυλακώσεις CD, επισφραγίζοντας έτσι την εμφάνιση ενός επαγγελματικού συστήματος απεικόνισης.
 

Θέλεις όμως σίγουρα και τις επιδόσεις από αυτήν την κάμερα. Με το σύστημα τριπλής κάμερας AI μπορείς να πάρεις αυτό που χρειάζεσαι. Φανταστικές φωτογραφίες από τον αισθητήρα των 50MP, ιδανικές λήψεις με bokeh effect χάρη στον ειδικό αισθητήρα, αλλά και λεπτομερείς macro φωτογραφίες από πολύ κοντινή απόσταση χάρη στον τρίτο φακό.
 

Η κάμερα του Y76 θα σε καλύψει σε όλα τα σενάρια. Είτε χρειάζεσαι βραδινά πλάνα, είτε ευκρίνεια σε μακρινά τοπία, τα αποτελέσματα που θα σου δώσει θα σε κάνουν να εκτιμήσεις τις φωτογραφικές σου ικανότητες! Μάλιστα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την τεχνητή νοημοσύνη μέσω της λειτουργίας AI Extreme Night Selfie για εντυπωσιακές επιδόσεις στις selfies, ακόμα και σε ιδιαίτερα σκοτεινές συνθήκες, αφού το πορτρέτο σου θα λάμπει μέσω του αλγόριθμου για τη βελτίωση προσώπου, αλλά και μέσω του Smart Softlight Band.
 

Η σταθεροποίηση στα βίντεο είναι ακόμα ένα από τα flagship χαρακτηριστικά που δεν θα περίμενες να βρεις. Μέσω του Ultra Stable Video, έχεις τη δυνατότητα να βιντεοσκοπείς εν κινήσει με απίστευτη σταθερότητα και βίντεο που θα σε κρατήσει εστιασμένο, ακόμα κι αν τρέχεις!
 

Φυσικά, οι δυνατότητες της κάμερας δεν σταματούν εκεί. Έχεις τη δυνατότητα για διπλή λήψη βίντεο, που σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις ταυτόχρονα την εμπρόσθια και την πίσω κάμερα, αλλά να επιλέξεις ακόμη και τη λειτουργία picture-in-picture. Στις selfies σου έχεις δεκάδες επιλογές εξατομίκευσης για να φτιάξεις το πορτρέτο που θέλεις με τρομερή λεπτομέρεια. Αν δεν φτάνουν αυτά, μπορείς να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες μέσω της λειτουργίας «Διπλή Έκθεση», η οποία επιτρέπει τον συνδυασμό δύο εκθέσεων σε μία εικόνα ή ακόμη και να συνδυάσει δύο εικόνες, δημιουργώντας έτσι επαγγελματικές φωτογραφίες.

Οι επιδόσεις της συσκευής μπορούν να δώσουν και ξεχωριστή gaming εμπειρία. Η τεχνολογία 5G επιτρέπει συνδεσιμότητα που θα περίμενες από πολύ ακριβότερη συσκευή και παράλληλα εγγυάται αντοχή στον χρόνο. Τα 8GB RAM του smartphone μπορούν να επεκταθούν με επιπλέον 4GB εικονικής μνήμης για να μην δεις ποτέ το κινητό σου να «κολλάει». Με πάνω από 25 εφαρμογές στο background, το Y76 5G θα σου επιτρέψει την περιήγηση και θα σου προσφέρει απρόσκοπτη premium εμπειρία χρήσης.
 

Η οθόνη των 6,58 ιντσών με ανάλυση 2408×1080 δίνει πεντακάθαρη και ζωντανή εικόνα, είτε παίζεις παιχνίδια, βλέπεις βίντεο ή βελτιώνεις με τα πορτρέτα σου, ενώ είναι και εξαιρετικά φωτεινή στα 460 nits.
 

Οι ισχυρές επιδόσεις και η φωτεινότητα της οθόνης δεν θα επηρεάσουν στο ελάχιστο την εξαιρετική αυτονομία του Y76 5G, αφού και πάλι μπορεί να καλύψει κάθε σενάριο χρήσης, με την μπαταρία των 4,100 mAh. Δες σειρές, παίξε παιχνίδια και τράβα φωτογραφίες ή βίντεο ελεύθερα. Μάλιστα, και η φόρτιση είναι τάχιστη, στα 44W, άρα δεν θα χρειαστεί να περιμένεις και πολύ!
 

Το Y76 5G καταφέρνει να ξεχωρίσει με όλα τα παραπάνω στοιχεία, όμως έρχεται και με τιμή που δεν θα πιστεύεις! Τα flagship χαρακτηριστικά τού δίνουν τη δυνατότητα να παίξει όπως πρέπει σε οποιοδήποτε σενάριο εσύ θέλεις να το χρησιμοποιήσεις. Αν ψάχνεις ένα κινητό που τα κάνει όλα, το vivo Y76 5G είναι αυτό που ψάχνεις.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης