Η Sony είχε παρουσιάσει πριν 2 χρόνια περίπου ένα νέο προϊόν, που έδωσε νέα μορφή στην προσωπική εμπειρία ήχου. Πρόκειται για το ηχείο SRS-WS1, το οποίο είχε κυκλοφορήσει αρχικά στην Ιαπωνία και πλέον διατίθεται και στην Αμερική.
 

Η συσκευή έχει σκοπό να δώσει στον χρήστη την εμπειρία της εμβύθισης στην ταινία ή στο παιχνίδι που παίζει ή στο live show που παρακολουθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το σχήμα του μοιάζει με πέταλο και φοριέται στον λαιμό, επάνω στους ώμους. Χρησιμοποιεί δυο ηχεία των 30mm για να χρησιμοποιήσει δονήσεις που παραδίδουν ήχους από πολύ κοντινή απόσταση, το οποίο δίνει πολύ ζωντανή αίσθηση. Η ένταση των δονήσεων ρυθμίζεται σε 3 επίπεδα: δυνατή, μεσαία, ελαφριά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο design ενσωματώνεται ένα άνοιγμα που βοηθά στην διάχυση και ρυθμίζει την κατευθυντικότητα του ήχου, ενώ  ένας αγωγός στο κάτω μέρος δίνει πιο καθαρό αποτέλεσμα.

Η εργονομική συσκευή διαθέτει μαξιλαράκι στο εσωτερικό του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αρκετές ώρες, χωρίς να κουράζει. 

 

Μπορεί να συνδεθεί και με δεύτερη συσκευή για κοινή εμπειρία ακρόασης. Το SRS-WS1 έχει αυτονομία περίπου 3 ώρες και φορτίζει μέσω USB-C.

H συσκευή είναι διαθέσιμη στην Αμερική στα 300 δολάρια.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης