Το PayPal αποτελεί μια πολύ χρήσιμη υπηρεσία, η οποία όμως δυστυχώς ως τώρα δεν αποτελούσε ιδανική λύση εάν χρειάζεστε άμεσα τα χρήματα που έχετε στον λογαριασμό σας. Απ’ ό,τι φαίνεται όμως αυτό θα αλλάξει σύντομα, καθώς, οι χρήστες θα μπορούν να μεταφέρουν άμεσα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό τους, φυσικά με μια μικρή χρέωση.

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια επέκταση της υπάρχουσας δυνατότητας άμεσης μεταφοράς χρημάτων που προσφέρει το PayPal από το 2017. Η συγκεκριμένη λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν άμεσα χρήματα από το PayPal σε χρεωστικές κάρτες Visa ή Mastercard. Με τη νέα όμως επιλογή θα επιτρέψει στους χρήστες να μεταφέρουν κατευθείαν στις τράπεζές τους, όπως ακριβώς γίνεται ως τώρα, αλλά πολύ πιο γρήγορα. Για αυτήν τη συγκεκριμένη υπηρεσία, το PayPal θα χρεώνει το 1% της συναλλαγής (θα έχει όριο για τη χρέωση της υπηρεσίας μέχρι και 10 δολάρια).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίστοιχα με τις συναλλαγές χρεωστικών καρτών, η PayPal λέει ότι οι “άμεσες” μεταφορές θα ποικίλλουν ανά τράπεζα και μπορεί να διαρκέσουν έως και 30 λεπτά για να ολοκληρωθούν, αλλά αυτό αποτελεί σαφή βελτίωση σε σχέση με το ήδη υπάρχον διάστημα “μία έως τρεις εργάσιμες ημέρες”. Το PayPal θα χρεώνει επίσης το ίδιο ακριβώς για άμεσες μεταφορές, είτε πρόκειται για τραπεζική συναλλαγή, είτε για χρεωστική κάρτα: 1 τοις εκατό επί της συνολικής συναλλαγής.

Η νέα λειτουργία στιγμιαίας μεταφοράς για τις τράπεζες είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ προς το παρόν και γίνει διαθέσιμη παγκοσμίως μες στις επόμενες εβδομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης