Καύσωνας την Κυριακή

Καύσωνας την Κυριακή
Ηλιοφάνεια με λίγες μόνο νεφώσεις και πολύ υψηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα, περιμένουμε την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 38 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 40 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 22 έως 40 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 20 έως 38 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 36 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς και τοπικά μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι και μετά βορειοδυτικοί μέτριοι.

Ηλιοφάνεια και ζέστη, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 39 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και από το απόγευμα στον Σαρωνικό ισχυροί.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το βράδυ βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015, 06:04