Τα λαμπερά και πλούσια μαλλιά αποτελούν διαχρονική επιθυμητή εικόνα της κάθε γυναίκας. Σε περιπτώσεις που παρατηρεί τριχόπτωση ή βλέπει τα μαλλιά της να χάνονται επιβαρύνεται με έντονο προβληματισμό και άσχημη ψυχολογία. Τόσο το ιστορικό όσο και η ηλικία παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιστημονικά σωστή διάγνωση της γυναικείας τριχόπτωσης.

Τα συχνότερα αίτια του φαινομένου σχετίζονται με διάφορους παράγοντες που μεμονωμένα ή σε συνδυασμό καθιστούν την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης αρκετά σύνθετη και τη λύση της αποτέλεσμα λεπτομερούς εξέτασης και ενδελεχούς μελέτης για κάθε ξεχωριστή περίπτωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κλινική μαλλιών Bergmann Kord, μπορεί οποιαδήποτε γυναίκα να εμπιστευθεί την ομάδα των ειδικών που κατέχουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και σημαντική εμπειρία επί του αντικειμένου, ώστε να δοθεί συγκεκριμένη πρόταση και εν συνεχεία η πιο αποτελεσματική λύση.

Η επιστήμη παρέχει τη δυνατότητα για πληθώρα έγκυρων και αποτελεσματικών λύσεων σχετικά με τον έλεγχο της γυναικείας τριχόπτωσης και την αποκατάσταση των μαλλιών. Διαθέσιμες θεραπείες ενίσχυσης, ενδυνάμωσης και αναδόμησης των μαλλιών, είναι η φυτοθεραπεία ή θεραπεία με φυτικά βλαστοκύτταρα, το Soft Laser που διενεργεί μηχανικά και σε βάθος των υποδόριων ιστών, το PRP με τη χρήση των αυξητικών παραγόντων καθώς και μια ποικιλία εξειδικευμένων προϊόντων κατά της τριχόπτωσης και όλες τις νεότερες τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών.

Η συνθετότητα του γυναικείου οργανισμού επιβάλλει αρχικά την πραγματοποίηση ολοκληρωμένης, σφαιρικής διάγνωσης από τους ειδικούς της Bergmann Kord για την ακριβή αποτύπωση και ανάλυση του προβλήματος. Ακολούθως, δημιουργείται το εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας, ανταποκρινόμενο απόλυτα στις ιδιαίτερες ανάγκες, δυνατότητες και επιθυμίες κάθε γυναίκας που μας εμπιστεύεται τη φροντίδα των μαλλιών της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμμή 800 11 00111 για όλη την Ελλάδα ή να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.kord.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης